You are here:

Derby în studio cu MM şi Nicolescu: ”Aş vrea cele trei echipe din Bucureşti în play-off”

Derby în studio cu MM şi Nicolescu: ”Aş vrea cele trei echipe din Bucureşti în play-off”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru derby-ul cu FCSB, programat duminică, 20 octombrie, de la 21:00, pe Arena Naţională.

MM Stoica: ”Aş vrea cele trei echipe din Bucureşti în play-off”

Dinamo va primi vizita echipei FCSB în Derby de România, duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga României.

Dinamo - FCSB se joacă pe Arena Naţională şi se anunţă o atmosferă de adevărat meci între cele două mari rivale.

MM Stoica a vorbit despre derby-ul de duminică şi a mărturisit că îşi doreşte ca rivalii de la Dinamo şi Rapid să ajungă în play-off.

”Mai ales acum când cred că ambele echipe o să fie în play off, sper să ajungă, chiar şi Rapidul, aş vrea să fie 3 echipe din Bucureşti în play-off, nu e foarte uşor pentru că pentru asta trebuie să cadă cineva, CFR, Craioova, U Cluj, Galaţi. O să fie ceva bătaie”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

  • 40.000 de mii de suporteri sunt aşteptaţi pe cel mai mare stadion al României pentru a asista ”Eternul Derby”.

În ultimul derby găzduit de Dinamo, în cadrul etapei a 17-a din sezonul precedent, au fost prezenţi 22.926 de spectatori.

Dinamo şi FCSB, înţelegere înaintea derby-ului: „Abia aştept meciul acesta”

„Se semnează un protocol şi la nivel de bilete, şi la nivel de peluză, care va fi valabil tur-retur. E mai bine să avem un stadion plin, vom avea măsuri de securitate sporite”, a declarat Nicolescu.

Prezent în studio, Mihai Stoica a confirmat înţelegerea dintre cele două echipe: „Meciurile acestea sunt speciale. Asta e realitatea, abia aştept. Mai ales acum când cred că ambele echipe vor ajunge în play-off. Sper să ajungă şi Rapid. Mi-ar plăcea să fie trei echipe din Bucureşti în play-off, dar va fi greu, pentru că trebuie să cadă cineva.

E ceva bătaie anul acesta. Va fi altceva. Între suporterii dinamovişti şi ai noştri a fost mereu o relaţie de respect reciproc. N-au fost probleme. Anul trecut am asistat la discuţiile dintre ei, au zis «Nu semnăm, mergem pe cuvânt». Şi cei de la Dinamo şi-au respectat cuvântul”, a adăugat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicanicolescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare