Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul Rapid - Dinamo, aşteptat cu nerăbdare de Florin Răducioiu: "Joacă două cluburi cu un mare trecut" + A dezvăluit de ce va urmări partida din tribună EXCLUSIV

Derby-ul Rapid - Dinamo, aşteptat cu nerăbdare de Florin Răducioiu: "Joacă două cluburi cu un mare trecut" + A dezvăluit de ce va urmări partida din tribună EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Derby-ul dintre Rapid şi Dinamo, programat sâmbătă, 26 februarie, din etapa a 28-a din Liga 1 se va disputa pe Arena Naţională, şi nu în Giuleşti, aşa cum şi-ar fi dorit ”feroviarii”.

Florin Răducioiu îi pregăteşte pe dinamovişti de derby: "Joacă două cluburi cu un mare trecut. Mă aştept la o atmosferă frumoasă" + De ce va urmări partida din tribună

Urmează derby-ul dintre Rapid şi Dinamo. Giuleştenii sunt consideraţi gazde pe cel mai mare stadion al ţării şi vor avea la dispoziţie un număr de 15.000 de bilete, în timp ce oaspeţii de la Dinamo vor primi aproximativ 2.000 de bilete. 

Se anunţă spectacol. Florin Răducioiu, team-managerul de la Dinamo, a prefaţat duelul dintre Rapid şi Dinamo şi a mărturisit cu ce aşteptări porneşte!

"Sunt un pic nostalgic, hai să-l numim derby, chiar dacă adevăratul derby ştiţi foarte bine că era Dinamo - Steaua. Sunt două echipe din capitală, de tradiţie, cu istorie. Cred ca va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională. Joacă două cluburi cu un mare trecut.

Aşteptările trebuie oricum să fie mari şi din partea noastră şi a lor. Vreau să cred ca va fi un spectaco atât în tribună cât şi pe teren. Şi evident să câştige cel mai bun. Mă bucur că nu primim gol în ultimele două meciuri şi asta e foarte important. Pentru noi este important să nu pierdem. Să făcem cât mai multe puncte. Rapid e o echipă bună, interesantă, am văzut multe meciuri ale lor.

Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună.

Nu prea am amintiri cu Rapid, nu ştiu dacă am jucat chiar împotriva lui Rapid. Cred că prietenul meu Lupescu a jucat mai des, dar eu nu îmi aduc aminte să fi jucat. Mi-ar fi placut să jucăm în Giuleşti să facem un rezultat frumos acolo", a declarat Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro. 

Dinamo are doar 16 puncte în Liga 1 şi este tot pe locul 15.

De partea cealaltă, Rapid are 36 de puncte şi este pe locul opt, după 27 de etape.

  • 4 victorii are Dinamo în actualul campionat de Liga I. 

Afla mai multe despre: rapid - dinamoflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare