Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps se teme de Spania: ”E imposibil să le iei mingea” Cuvinte mari pentru Gavi, noua perlă a spaniolilor

Deschamps se teme de Spania: ”E imposibil să le iei mingea” Cuvinte mari pentru Gavi, noua perlă a spaniolilor

Fotbal

Comentarii

Franţa şi Spania se vor întâlni în finala UEFA Nations League.

Finala Ligii Naţiunilor se joacă între Spania şi Franţa. Finala este programată duminică, la ora 21.45, la Milano. Înainte de acest meci, selecţionerul Didier Deschamps a aflat că nu poate conta pe Adrien Rabiot, care a fost testat pozitiv cu coronavirus: ”Nu schimbă cu nimic planurile noastre. Avem jucători care îl pot înlocui” a spus Deschamps.

”Nu cred că ne putem asuma statutul de favoriţi. Spania are jucători foarte tineri, dar şi fotbalişti experimentaţi. Probabil că avem o experienţă mai mare” a mărturisit Deschamps, înainte de partida cu Spania.

El s-a arătat impresionat de felul în care Spania controlează mingea, chiar şi în meciuri cu adversari foarte puternici: ”Este greu să lupţi pentru posesie cu ei. Practic, nu le poţi lua mingea. Poţi face pressing, dar nu în orice manieră. Au o capacitate individuală şi colectivă impresionantă” a mai spus Deschamps.

Selecţionerul Franţei l-a lăudat pe Gavi, noua perlă a spaniolilor: ”Este fantastic pentru el că joacă la acest nivel. Sunt jucători care apar prematur, dar au o calitate superioară. A jucat în semifinala cu Italia cu foarte multă personalitate. Nu mă interesează că e foarte tânăr, dar are multă calitate. Este la începutul carierei sale, cred că are maxim şapte meciuri la Barca. Dar începutul este promiţător” a mai spus Deschamps. 

Afla mai multe despre: deschampsgavifranţaspania 

viewscnt
Articole similare