Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Descoperire şocantă în telefonul unui terorist! Meciul în care Camp Nou trebuia să fie ţinta unui atentat sângeros

Descoperire şocantă în telefonul unui terorist! Meciul în care Camp Nou trebuia să fie ţinta unui atentat sângeros

FC Barcelona

Comentarii

Stadionul Camp Nou a fost ţinta unui atac terorist, imediat după incidentele din august 2017, din Barcelona.

Gruparea jihadistă care a pus la care atacul terorist din 17 august 2017, soldat cu 13 decese şi peste 100 de răniţi, aveau în plan să atace arena pe care avea să evolueze FC Barcelona doar câteva zile mai târziu, atunci când Messi & Co. jucau în prima etapă din La Liga împotriva lui Betis Sevilla, anunţă ziarul catalan El Periodico. 
 
Poliţia ar fi găsit pe telefonul mobil al unui terorist, ucis în urma atacului de pe 17 august, mai multe informaţii referitoare la programul meciului şi la punctele de acces pe stadion. Ziarul, care citează surse apropiate investigaţiei, susţine că era foarte posibil ca teroriştii să fi plănuit un atac similar cu cel de pe Stade de France din Paris, din noiembrie 2015. 
 
Mai mult decât atât, proprietarul unui fan shop din Barcelona a declarat pentru El Periodico că a recunoscut doi membri ai grupării care au cumpărat materiale promoţionale cu echipa, cel mai probabil pentru a intra pe stadion deghizaţi ca fani.
 
Ministerul de interne din regiunea autonomă a refuzat, pentru moment, să comenteze informaţiile apărute, în momentul în care au fost contactaţi de ESPN. 

Afla mai multe despre: fc barcelonacamp nouatac terorist 

viewscnt
Articole similare