Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Descoperirea şocantă făcută de un rus arestat. Unde i-a găsit familia lui Putin, aflată departe de Moscova de la startul războiului

Descoperirea şocantă făcută de un rus arestat. Unde i-a găsit familia lui Putin, aflată departe de Moscova de la startul războiului

Diverse

Comentarii

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, continuă ofensiva din Ucraina şi supervizează de la Kremlin evenimentele din ţara vecină. Între timp, familia sa se află într-un buncăr la mii de kilometri de Moscova, în Republica Altai, la sud de Siberia şi în apropierea graniţelor cu Mongolia, China şi Kazahstan.

Rusul care dezvăluie unde se află familia lui Vladimir Putin

Buncărul este situat în Republica Altai, în sudul Siberiei. A fost construit acum zece ani de Gazprom, iar familia sa ar fi fost trimisă acolo pentru a fi protejată. 

Acest aspect a fost confirmat de profesorul şi politologul rus Valery Solovei, conform presei internaţionale: "Familia lui a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în cazul unui atac nuclear, situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraş subteran, dotat cu cele mai noi progrese ştiinţifice şi tehnologice". 

Buncărul a fost construit de compania energetică Gazprom în urmă cu 10 ani şi este situat lângă un lac în mijlocul naturii, în complexul Altayskoye Podvorie. 

În felul acesta, Putin şi-ar fi mutat rudele în acea locaţie ca să stea departe de conflict. Un aspect care, până acum, trecuse complet neobservat, având în vedere puţinele informaţii despre situaţia personală a preşedintelui.

Valery Solovei, arestat acum doi ani

Valery Solovei îi este familiar lui Vladimir Putin. Cu ani în urmă, a fost membru al Institutului de Relaţii Internaţionale din Moscova şi a fost arestat în 2020, pentru că a dezvăluit că preşedintele rus suferea de o boală.

Afla mai multe despre: vladimir putin 

viewscnt
Articole similare