Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi are 38 de ani şi se gândeşte la retragere, Gabi Tamaş aşteaptă convocarea din partea lui Iordănescu: ”Sunt naţionalist”

Deşi are 38 de ani şi se gândeşte la retragere, Gabi Tamaş aşteaptă convocarea din partea lui Iordănescu: ”Sunt naţionalist”

Echipa națională

Comentarii

În urma remizei dintre Argeş şi Voluntari, Gabi Tamaş a discutat despre posibilitatea de a reveni la naţională.

FC Voluntari a fot revelaţia actualului sezon din Liga 1, ocupând în prezent poziţia a patra în clasament, la un punct în urma Universităţii Craiova, aflată pe locul trei.

Formaţia lui Liviu Ciobotariu a reuşit să întreacă toată aşteptările şi se află la doar un punct de a îşi asigura locul în play-off, cu doar două etape rămase.

De fapt, ilfovenii ar putea să piardă ambele meciuri rămase, împotriva FCSB-ului şi CFR-ului, şi tot ar prinde, cel mai probabil, un loc printre primele şase.

Succesul formaţiei ilfovene s-a datorat, desigur, antrenorului Liviu Ciobotariu, dar acesta nu ar fi reuşit minunea fără câţiva jucători de bază în teren.

Cristi Costin, Vadim Raţă şi Ion Gheorghe au fost decisivi în atacul Voluntariului, dar Gabi Tamaş a fost cu adevărat starul echipei, chiar şi la 38 de ani.

După începuse sezonul ca preşedinte/căpitan, fundaşul a renunţat la ambele funcţii şi şi-a văzut de fotbal, decizie care a coincis cu intrarea în formă a echipei.

Gabi Tamaş a fost atât de impresionant încât a început să se vorbească despre o posibilă convocare la naţională, chiar şi la vârsta de 38 de ani.

Deşi are 38 de ani şi se gândeşte la retragere, Gabi Tamaş aşteaptă convocarea

În urma remizei cu Argeş din ultima etapă de campionat, jucătorul cu 67 de selecţii pentru naţională a afirmat că ar veni cu ”sufletul la gură” dacă ar fi convocat de Edi Iordănescu.

A fost un meci de luptă, fără prea multe ocazii. Ne bucurăm că am luat un punct în deplasare şi sperăm să batem CFR-ul acasă.

Acum este o presiune un pic mai mare, pentru că vrem să prindem play-off-ul, ceea ce Voluntari nu a făcut de când s-a înfiinţat.

(n.r. despre natională) Generaţiile se schimbă şi s-au schimbat. Sper să facă o treabă bună. Dacă voi fi chemat, voi merge cu sufletul la gură.

Sunt naţionalist şi mereu mi-am dorit să joc pentru echipa naţională”, a declarat Gabi Tamaş.

Ultimul meci al lui Tamaş în tricoul României a venit în 2018, într-o remiză 0-0 cu Serbia.

Cosmin Contra era atunci selecţioner, iar formula de start era Tătăruşanu - Manea, Săpunaru, Tamaş, Toşca - R. Marin, Băluţă - Maxim, Stanciu, Drăguş - Ţucudean.

Pe parcursul acestui sezon, Gabi Tamaş a recunoscut că se gândeşte la retragere, avînd în vedere că a ajuns la o anumită vârstă.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare