Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Florin Tănase! Căpitanul FCSB-ului este aproape să îi umple conturile lui Gigi Becali: ”Preţul trebuie să fie undeva la 4.000.000”

Destinaţie surpriză pentru Florin Tănase! Căpitanul FCSB-ului este aproape să îi umple conturile lui Gigi Becali: ”Preţul trebuie să fie undeva la 4.000.000”

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB-ului Florin Tănase (25 de ani) este foarte aproape să părăsească formaţia lui Gigi Becali, după patru ani în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Tănase va fi trecut pe lista plecărilor de la FCSB, în următoarea perioadă. Cel puţin, aşa susţine impresarul său Giovanni Becali.

Conform spuselor acestuia, Gigi Becali a mai scăzut din pretenţiile sale financiare pentru decarul FCSB-ului, în special din cauza contextului creat de pandemia cu COVID-19.

Giovanni Becali consideră că ”este necesar” pentru Florin Tănase să mai schimbe mediul iar una dintre destinaţiile pentru căpitanul roş-albaştrilor este Turcia.

”Da, şi Turcia e o variantă, iar preţul trebuie să fie undeva la 4.000.000, 4.200.000 de euro. E ceva mai puţin decât dorea Gigi pe Tănase acum ceva timp, dar s-au schimbat puţin şi condiţiile de transfer din cauza pandemiei.

Nimic nu e sigur în aceste zile, să fim realişti. Vreau că Florin Tănase să joace bine şi din toamnă şi apoi să găsim o variantă bună pentru toată lumea. Mai ales că are aproape 26 de ani (n.r. - va împlini 26 de ani în decembrie) şi e la FCSB de patru ani. E necesar să mai schimbe mediul”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Florin Tănase este cotat de Transfermarkt la 2.2 milioane de euro. Până acum, Becali cerea pentru decarul FCSB-ului 5 milioane de euro, dar a mai lăsat din preţ şi aşteaptă ofertele pentru unul dintre jucătorii săi preferaţi din ultimii ani.

Gigi Becali l-a adus pe Tănase la FCSB în 2016, când îi plătea lui Viitorului 1.5 milioane de euro. De atunci, mijlocaşul a reuşit 37 de goluri şi 28 de pase decisive, în 153 de meciuri, pentru FCSB. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becaligiovanni becali 

viewscnt
Articole similare