You are here:

Destinaţie total surprinzătoare pentru Cătălin Golofca! Liber de contract din ianuarie, fosta extremă de la FCSB negociază intens pentru a reveni

Destinaţie total surprinzătoare pentru Cătălin Golofca! Liber de contract din ianuarie, fosta extremă de la FCSB negociază intens pentru a reveni

Superliga

Comentarii

CSM Slatina a evitat fără emoţii retrogradarea, în al doilea sezon consecutiv de Liga 2. După un sezon regular în care s-au clasat pe locul 13, oltenii au acumulat doar şapte puncte în şase meciuri de play-out, suficiente pentru a avea un final liniştit de stagiune.

Lotul lui CSM Slatina va suferi numeroase modificări în următoarea perioadă. Echipa olteană se va reuni pe 17 iunie. pentru a începe pregătirile premergătoare sezonului următor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cătălin Golofca revine! Cu ce echipă negociază fostul jucător de la FCSB

Liber de contract de la începutul acestui an după despărţirea de Chindia Târgovişte, Cătălin Golofca negociază cu CSM Slatina.

Din informaţiile Liga2.prosport.ro, discuţiile între cele două părţi sunt avansate, iar pe lângă Golofca, formaţia fanion a judeţului Olt poartă negocieri şi cu Cătălin Ţîră, care a fost pus pe liber de Dinamo în această iarnă.

La capitolul plecări, sursa citată susţine că Alexandru Ciocâlteu, John Mondragon, Mircea Donca, Valentin Alexandru şi Mihai Ion se vor despărţi de CSM Slatina.

În vârstă de 34 de ani, Cătălin Golofca este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

MM Stoica, despre Cătălin Golofca: ”Era orice, dar nu cuminte”

”Am vrut să îl luăm pe Golofca. Eram în criză, aveam mare nevoie de un atacant de viteză pentru meciul cu Sporting. Totuşi, faptul că până la 26 de ani a jucat în ligile inferioare, ne spune ceva.

Hai să încercăm să aflăm detalii despre el! Nicolae Dică l-a sunat pe fostul lui coleg de cameră, Daniel Bălan, şi l-a întrebat despre Golofca: <<E cuminte, da, da!>>

Nu era cuminte deloc. Era orice, numai cuminte nu. Ne-am dus odată la Botoşani, a venit Daniel Bălan în vizită... Gigi nu doar că mi-a scos ochii... Şi acum mai duc mâna să văd dacă îi am pe amândoi.. Că m-am luat după ăla, că nu ştiu ce...

<<(n.r. ce a spus Daniel Bălan) Acum ce să fac cu băiatul, să îi stric viitorul?>> I-ai distrus viitorul fostului tău coleg! Mai bine nu te pronunţai, că atunci înţelegeam şi noi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: golofcacsm slatina 

viewscnt
Articole similare