You are here:

Detalii de la negocierile lui Dinamo cu Răducioiu. Ce funcţie şi ce atribuţii ar urma să aibă: "Imagine, încredere mai mare!" | EXCLUSIV

Detalii de la negocierile lui Dinamo cu Răducioiu. Ce funcţie şi ce atribuţii ar urma să aibă: "Imagine, încredere mai mare!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre venirea lui Florin Răducioiu (51 de ani) în cadrul clubului. Mureşan a spus că sosirea "Marelui blond" ar aduce benficii de imagine clubului şi că i-ar putea ajuta pe jucători să devină mai încrezători în forţele proprii.

Detalii de la negocierile lui Dinamo cu Răducioiu: "Ar colabora mult cu Rednic, cu stafful"

Dinamo caută un om care fie liantul dintre vestiar şi conducere, iar Mircea Rednic a căutat mai multe variante. Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au fost doriţi, însă aceştia au refuzat oferta, aşa cum s-a ajuns la varianta Florin Răducioiu. Fostul atacant din Ştefan cel Mare e în negocieri cu clubul, iar Iuliu Mureşan a oferit detalii de la negocieri, la Telekom Sport.

Iuliu Mureşan a spus că nu ştie exact ce funcţie ar urma să ocupe, oficial, Florin Răducioiu, însă e sigur că venirea sa ar aduce beneficii pentru club.

"Mi-ar plăcea să vină Răducioiu, e unul dintre cele mai importante simboluri a lui Dinamo. A făcut performanţă în România şi afară, e un om sincer şi curat. Mi-ar plăcea să vină lângă noi. Vedem săptămâna viitoare, acum suntem ocupaţi, avem meci. Dar avem în plan să-l aducem. Vedem ce funcţie ar putea ocupa. Ar aduce imagine, încredere mai mare, ar putea discuta cu jucătorii în vestiar. Ar fi benefic şi stimulativ. Toţi îl cunosc. El ar colabora mult cu Rednic, cu stafful tehnic, dar şi cu noi. Va conta, sigur", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Mircea Rednic a vorbit şi el despre venirea lui Răducioiu la Dinamo

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Gaz Metan Mediaş, Mircea Rednic a dezvăluit că Florin Răducioiu va reveni la Dinamo. ”Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit şi a rămas ca domnul Mureşan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat şi care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu.

Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute. Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbeşte bine româneşte (n.r. râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamoraducioiuiuliu muresanclub 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul