Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii despre un transfer făcut de Gigi Becali în această iarnă: ”Jucătorul s-a enervat în seara respectivă”

Detalii despre un transfer făcut de Gigi Becali în această iarnă: ”Jucătorul s-a enervat în seara respectivă”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a oferit detalii din transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Iniţian, fundaşul de 22 de ani a refuzat să semneze, deoarece a fost nemulţumit că era nevoit să semneze un contract, plus o clauză pentru prelungirea automată a înţelegerii.

Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a fost aproape să nu se mai realizeze. Gigi Becali ajunse la un acord cu patronul lui FC Botoşani, dar Haruţ a fost nemulţimit de tipul de contract care i-a fost oferit. Valeriu Iftime a oferit acum detalii despre cum au decurs negocierile pentru acest transfer.

Valeriu Iftime, detalii din transferul lui Haruţ la FCSB: ”Nu-mi pare rău că a plecat”

Valeriu Iftime a acceptat prima ofertă făcută de FCSB pentru Denis Haruţ, dar transferul a picat în momentul în care fundaşul de 22 de ani a văzut contractul. FCSB îi oferea o înţelegere pe doi ani, după care contractul s-ar fi prelungit automat cu încă cinci ani.

Acest tip de înţelegere l-a bulversat pe Denis Haruţ, care a transmis că nu semnează. În cele din urmă, FCSB a revenit cu oferta pentru Denis Haruţ şi, după ce jucătorul a analizat contractul, a fost de acord să se transfere în condiţiile impuse de Gigi Becali.

Valeriu Iftime susţine că Denis Haruţ ar fi putut să se transfere încă de la prima ofertă, dar jucătorul a fost luat prin surprindere de tipul de contract care i-a fost pus în faţă.

”Nu îmi pare rău că a plecat Haruţ la FCSB. Contează să se adapteze el acolo. Atât. A fost voinţa părţilor. Mai mult a fost voinţa lui la final. Dacă el ar fi spus că nu vrea, nu era. El a hotărât, el a plecat. Nu cred că i-a părut rău prima dată.

A rămas surprins. Foarte surprins. S-a vorbit mult despre transfer, dar nu i-a spus nimeni că va semna două contracte. El voia să i se spună dinainte chestia asta. Că dacă i se spunea, semna cinci contracte, nu două.

S-a enervat în seara respectivă. Am aflat a doua zi şi lui îi era un pic ruşine ca nu cumva «domnul Iftime să nu se supere că n-am semnat». M-a sunat a doua zi şi i-am spus că n-am nimic împotrivă şi că îl aştept cu drag acasă. Asta a fost.

A reapărut oferta de la FCSB. Ca să nu mai am asemenea probleme am vorbit cu el, să îmi spună opinia lui clară. El mi-a spus: 'Dacă totul e ok şi vă convine oferta dumneavoastră, o să plec şi îmi asum ce este de semnat acolo'”, a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare