Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii din interior despre înţelegerea dintre Becali şi Petrea: "Gigi a acceptat!". Ce condiţie a pus antrenorul | EXCLUSIV

Detalii din interior despre înţelegerea dintre Becali şi Petrea: "Gigi a acceptat!". Ce condiţie a pus antrenorul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a oferit, la Sport Report de la Telekom Sport, detalii despre negocierile şi înţelegerea dintre Toni Petrea (46 de ani) şi Gigi Becali. Petrea a fost numit din nou antrenor la FCSB, dar de această dată în alte condiţii, pe care omul de afaceri le-a acceptat, potrivit lui MM Stoica.

Detalii din interior despre înţelegerea dintre Becali şi Petrea: "Gigi a acceptat!". Ce condiţie a pus antrenorul | EXCLUSIV

Invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la Telekom Sport, Mihai Stoica a abordat mai multe subiecte, iar printre acestea s-a numărat şi cel al înţlegerii făcute de Toni Petrea şi FCSB, în urma căreia primul a acceptat să fie din nou antrenorul FCSB. MM Stoica a dezvăluit ce condiţie a pus Petrea înainte să accepte să o preia iar pe FCSB.

În plus, Mihai Stoica a mai dezvăluit că Gigi Becali şi-a dorit să-l păstreze pe Toni Petrea ca antrenor încă din vara trecută, dar tehnicianul a ales să plece atunci.

"Există o înţelegere, haideţi să vă spun despre ce este vorba. În vară nu câştigasem campionatul, dar pentru Gigi a fost evident, cum a fost şi pentru noi, că nu Toni Petrea a fost vinovat pentru ratarea titlului. A zis 'bine, vorbeşte cu el să rămână'. Şi i-am zis Toni, rămâi. Nu pot. Vrei bani mai mulţi? Nu. Nu mai pot acum. Vreau să mă liniştesc. Ok, te linişteşti, eu te las câteva zile să te linişteşti, nu vorbim cu alt antrenor şi hai gândeşte-te bine.

După aceea i-am făcut ofertă să rămână cu salariul pe care îl avea anul trecut şi antrenor secund, indiferent cine urma să fie antrenor principal, pentru că aveam încredere în el sau chiar la echipa a doua, gândindu-mă că de la echipa a doua oricând poate să vină la prima echipă. Nu a vrut sub nicio formă.

Acum Gigi l-a căutat, i-a propus, nu a vrut. A avut o altă discuţie, a mărit contractul, nu a vrut. Şi într-un final seara a avut o altă discuţie şi au fost alte condiţii puse de Toni Petrea în primul rând. Şi Gigi a acceptat. Să aibă o mai mare libertate şi Gigi a acceptat", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Toni Petrea a preluat din nou banca tehnică a FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. Revenirea lui Petrea s-a produs oficial pe 16 noiembrie.

Afla mai multe despre: toni petreamihai stoicadetaliiintelegeregigi becali 

viewscnt
Articole similare