Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute despre Denis Alibec! Ce face atacantul FCSB-ului de când a devenit rezervă: ”Am vorbit cu el acum o săptămână şi aşa mi s-a părut”

Detalii neştiute despre Denis Alibec! Ce face atacantul FCSB-ului de când a devenit rezervă: ”Am vorbit cu el acum o săptămână şi aşa mi s-a părut”

FCSB

Comentarii

Denis Alibec traversează o perioadă extrem de proastă a carierei, dar a primit un ajutor de la Cosmin Contra, care l-a convocat la echipa naţională chiar dacă nu a marcat niciun gol în Liga I în acest sezon

Invitat în emisiunea ”Sport Report”, de la Telekom Sport 1, Dani Coman a povestit ce se întâmplă cu Denis Alibec, după ce acesta a fost pedepsit dur de conducerea lui FCSB! Exclus din lot şi, mai apoi, reprimit la prima echipă, Alibec a ajuns rezerva lui Gnohere.

Alibec, în ciuda fiziucului său impozant, e un băiat foarte sensibil. E un băiat care trebuie ajutat şi e un jucător valoros. Mă bucură foarte mult că e la echipa naţională. E un jucător pe care se poate baza.

Am câştigat campioantul cu Alibec în teren, am ajuns în primăvara europeană cu Alibec în teren şi acum noi suntem de vină pentru situaţia în care e el acum!?

Nu am avut nicio problemă nici cu el, nici cu Budescu! Sunt nişte băieţi senzaţionali, băieţi de grup! Când au un moment mai greu de vină sunt Şumudică şi Astra... (n.r. ironic).

Alibec merită să primească ajutor şi veţi vedea că va întoarce acest ajutor. El a realizat că a făcut multe greşeli. Nu acum, ci în perioada în care era în Italia. Şi-a dat seama că anii trec. Am vorbit cu el acum vreo săptămână şi mi s-a părut mult mai matur”, a spus Dani Coman, în emisiunea ”Sport Report” de la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: alibecfcsbdani coman,  

viewscnt
Articole similare