You are here:

Detalii neştiute din transferul lui Dennis Man: „El şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!” + Răspunsul patronului

Detalii neştiute din transferul lui Dennis Man: „El şi tatăl lui sunt ameninţaţi de Gigi şi Giovanni Becali!” + Răspunsul patronului

Superliga

Comentarii

Colaboratului lui Anamaria Prodan, Alessandro Moggi, a ieşit în spaţiu public şi a oferit detalii incredibile despre transferul lui Dennis Man la Parma.

Conform celor spuse de Moggi, Becali l-ar fi ameninţat pe Man că dacă nu semnează un contract de impresariere cu Giovanni Becali, nu va mai ajunge la Parma.

„Ana stă liniştită. Are contract. Nu se bagă în mocirla asta. Nu comentează. Aşteapta mişcarea lui Giovanni. Vorbeşte cu jucătorul ei şi cu tatăl acestuia. Cei 2 sunt amenintaţi de Gigi şi Giovanni să rezilieze cu Ana. Altfel, nu merge la Parma. Giovanni se laudă ca Gigi îi ameninţă pe Dennis şi pe tatăl acestuia", a spus Alessandro Moggi, pentru Antena Sport.
Gigi Becali i-a oferit 100.000 de euro lui Anamaria Prodan, în urma transferului lui Dennis Man, dar aceasta nu acceptă suma.

Anamaria a confirmat că cei doi i-au amenţat jucătorul: „L-au obligat să semneze, este adevărat. L-au ameninţat în toate felurile!”.


Întrebat despre această întâmplare, Becali a răbufnit în direct la PRO X: „Nu îl cunosc pe Moggi, nici nu mă înteresează de el. Nu sunt obligat să îl cunosc. De azi încolo vorbesc doar cu cine vreau eu. Nu trebuie să dau raportul nimănui. Să fie sănătos Moggi!

Gigi Becali ar urma să primească 12 milioane de euro pe Dennis Man, ulterior, la această sumă se vor mai adăuga câte 1.5 milioane de euro, o dată în cazul în care Man va marca 10 goluri în doi ani la Parma şi încă o dată atunci când jucătorul va aduna 15 selecţii pentru naţională, în cei 5 ani de contract.

În total Gigi Becal va putea primi cele 15 milioane de euro, pe care şi le-a dorit de la început pentru Dennis Man.

  • 6,5 milioane de euro este cota fotbalistului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare