Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul care îl împiedică pe Marius Şumudică să ajungă la FCSB: „Acolo sunt răni nevindecate, nu ar putea lucra cu el!”

Detaliul care îl împiedică pe Marius Şumudică să ajungă la FCSB: „Acolo sunt răni nevindecate, nu ar putea lucra cu el!”

FCSB

Comentarii

Helmut Duckadam este convins că Marius Şumudică nu poate ajunge la FCSB atâta vreme cât Mihai Stoica este acolo.

Detaliul care îl împiedică pe Marius Şumudică să ajungă la FCSB: „Acolo sunt răni nevindecate, nu ar putea lucra cu el!”

„Eroul de la Sevilla” crede că disputele din trecut dintre MM şi Şumudică nu pot fi niciodată şterse cu buretele, iar actualul oficial de la FCSB nu ar putea colabora cu tehnicianul. Deşi Gigi Becali este bun prieten cu Marius Şumudică, MM Stoica şi galeria FCSB-ului ar avea un cuvânt greu de spus.

„Mihai Stoica nu ar putea lucra cu Marius Şumudică. Acolo sunt răni nevindecate. E o vorbă: te uit, dar nu te iert. Mă abţin să răspund aici pentru că nu-l cunosc pe antrenorul Şumudică. N-am fost niciodată în vestiar.

Ar trebui ca jucătorii să-l vadă ca pe o autoritate, ca pe un fost jucător. Nu cred că s-ar impune la FCSB. Dacă vine Şumudica, cred că va pleca si Pintilii, care e apropiat de ei”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Playsport.

4 dintr-o lovitură! Oferte de TOP pentru Şumudică de la patru cluburi de mare tradiţie

Marius Şumudică este liber de contract, de mai bine de o lună şi jumătate, însă antrenorul nu vrea să revină prea curând pe banca tehnică a unei echipe.

Dorit insistent, chiar săptămâna trecută, de Universitatea Cluj, Marius Şumudică a primit acum alte propuneri interesante din Superligă. Deşi antrenorul a dezvăluit că nu vrea să mai revină în fotbalul românesc prea curând, Adrian Mititelu încă speră că îl poate convinge pe acesta să semneze cu FCU Craiova 1948, în ciuda faptului că FCSB ar fi şi ea interesată de serviciile lui Şumudică.

"Încercăm cu Şumudică, dar şansele sunt minime. În primul rând, ştiu că mai are 4 propuneri din Liga 1. Printre cele mai importante, cea de la FCSB. Şansele noastre sunt minime, noi nu putem concura cu FCSB în materie de contract.

Dacă FCSB îl doreşte... E un adversar redutabil, nu cred că putem concura cu ei. Eu spun ce ştiu. Nu vorbesc din auzite. Spun ce ştiu. Cu Becali nu am vorbit, dar din zona lui Şumudică ştiu chestia asta, că ar avea ofertă de la FCSB. Eu nu am vorbit cu Gigi Becali, nu ştiu cât îi dă lui Şumudică.

Dar dacă e căutat din mai multe locuri, înseamnă că e greu de luat. Aştept azi-mâine să văd ce se întâmplă cu Şumudică. Vreau să am antrenor până vineri, cu cât trece mai mult timp, cu atât e mai rău" , a declarat Adrian Mititelu pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: marius sumudicafcsbhelmut duckadammm stoica 

viewscnt
Articole similare