You are here:

Detaliul din contractul lui Daniel Bîrligea care l-a şocat pe Mihai Stoica: ”Trebuie să se ajungă la o comisie. Nu înţeleg”

Detaliul din contractul lui Daniel Bîrligea care l-a şocat pe Mihai Stoica: ”Trebuie să se ajungă la o comisie. Nu înţeleg”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre clauza ciudată cerută de Neluţu Varga pentru a-l vinde pe Daniel Bîrligea la FCSB.

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB, echipă la care va câştiga 25.000 de euro pe lună. În schimbul atacantului, Gigi Becali a plătit 2.000.000 de euro, însă CFR a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, plus alte bonusuri.

Pe lângă aceste detalii, Bîrligea nu va putea evolua împotriva CFR-ului în următorii cinci ani, la fel ca Andrea Compagno, fostul vârf de la FCSB ce a fost ”interzis” de Adrian Mititelu pentru partidele contra lui FCU Craiova 1948.

Restricţia impusă de Neluţu Varga pentru Bîrligea i se pare nedreaptă lui Mihai Stoica: ”Nu înţeleg”

”(n.r. clauza ce îi interzice lui Bîrligea să joace împotriva CFR-ului) Da, pe asta nu o s-o înţeleg niciodată, cum n-am înţeles nici la Compagno, dar poate altfel nu se făcea (n.r. transferul). Da, am idee cât trebuie plătit dacă joacă. Dacă era (n.r. clauză) mică, era simplu, plăteam. Clauzele astea nu prea sunt în regulă.

Astea în mod normal ar trebui să fie nule de drept, dar pentru asta trebuie să se ajungă la o comisie, că îngrădeşti dreptul omului la muncă, e posibil să contravină Codului Muncii şi e posibil să cadă”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Gigi Becali a explicat ce clauze are Daniel Bîrligea la FCSB

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidenţialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. - Ioan Varga, patronul CFR) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Şi acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ştampilă. Şi a pus ce vrea el. Am zis Vali, semnează bă ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilaşco... vă daţi seama, m-a făcut praf.

N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an şi jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeţi”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligacfr 

viewscnt
Articole similare