Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul remarcat de cei de la Rangers în stilul de joc al lui Ianis Hagi: ”A învăţat ceva din faptul că nu trebuie să zbori pe teren pentru a avea un impact"

Detaliul remarcat de cei de la Rangers în stilul de joc al lui Ianis Hagi: ”A învăţat ceva din faptul că nu trebuie să zbori pe teren pentru a avea un impact"
Comentarii

Revenit după ce a fost indisponibil în ultima vreme, Ianis Hagi a avut un impact imediat în partida Rangers - Livingston, 2-0.

Internaţionalul român a fost doar rezervă, dar a fost aruncat de Steven Gerrard în minutul 46, în locul lui Wright, la scorul de 0-0.

Hagi a deblocat partida şi i-a pasat decisiv, la două minute de la intrarea în teren, lui Roofe, cel care a deschis scorul pentru Rangers.

Gary MacAllister, secundul lui Ianis de la Rangers, a vorbit despre prestaţia jucătorului şi a mărturisit că în opinia lui, Hagi Jr. nu ar trebui să alerge mai mult.

"Există o inteligenţă la Ianis şi este de factură poziţională, este atenţia cu care îşi joacă rolul. Uneori vezi că jucătorii sunt foarte ocupaţi, alergând dintr-un careu la celălalt. Dar, uneori este chiar avantajos să stai pe loc şi să te afli în poziţia corectă. E cineva care a urmărit mult fotbal şi evident, nici tatăl său n-a fost rău. A învăţat ceva din faptul că nu trebuie să zbori pe teren pentru a avea un impact", a explica secundul.

Ce a declarat Ianis după revenirea pe gazon:

"Sunt fericit că m-am întors pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele din punct de vedere psihic, departe de fotbal, departe de fani. Sunt bucuros că am jucat 45 de minute, mi-am ajutat echipa şi ne-am calificat în semifinale.

Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără foarte jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol. Ar fi minunat dacă am marca în primele minute. Jucăm în competiţii diferite, niveluri de dificultate diferite, trebuie să ne adaptăm, de aia jucăm la Rangers.

Îmi doresc foarte mult un trofeu la începutul sezonului, să avem o creştere de moral. Avem ceva de demonstrat, ştim ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul!" , a spus Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare