Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul remarcat de MM Stoica după suspendarea lui Halep: ”Am observat asta la Simona. Ciudat...” | EXCLUSIV

Detaliul remarcat de MM Stoica după suspendarea lui Halep: ”Am observat asta la Simona. Ciudat...” | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Veşti proaste pentru Simona Halep. ITIA anunţat, ieri, că Simona Halep este suspendată patru ani din tenis!

MM Stoica, prima reacţie după suspendarea Simone Halep din tenis

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

MM Stoica a comentat vestea momentului, în direct, la Orange Sport. 

”Dacă era o altă sportivă putea să iasă doi ani. Eu cred că discutabil toată lumea ia. Halland işi pune la gură, altul ia ce nu e pe listă, dar se asemeană, fiecare găseşte o metodă. Eu cred că mereu se caută ce nu e pe lista de dopaj şi se ia.

Eu nu cred că nu... Totuşi eu am observat ceva la Halep.. am văzut preparator fizici, dar n-am văzut un medic în staff-ul ei. Nu sunt fan tenis de câmp, nu ştiu, dar cred că e necesar. Trebuie să ai un medic, să il plateşti să nu cumva să iei ceva. S-a comis o greşeală, cine e vinovat? Nu ştiu. Eu nu cred că ea a luat stiind că e pe lista aia!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 29 august 2022 este data ultimului meci jucat de Simona Halep: vs. Daria Singur, la US Open, în primul tur (2-6, 6-0, 4-6)

În august 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat chiar în cadrul turneului US Open, după înfrângerea surprinzătoare în primul tur împotriva Dariei Snigur.

Simona Halep nu renunţă la lupta pentru adevăr în cazul de dopaj, după suspendarea primită: "Sunt şocată"

“Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată.

Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat.

Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere”, a spus Simona Halep.

Stere Halep, reacţie furibundă după suspendarea Simonei: "100 de ani să o suspende, nu putem să recunoaştem ceva ce n-a făcut"

Afla mai multe despre: simona halepmm stoicadopajitia 

viewscnt
Articole similare