Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deturnare de fonduri la CFR Cluj? Cum au reacţionat Bogdan Mara şi Marian Băgăceanu când au fost întrebaţi

Deturnare de fonduri la CFR Cluj? Cum au reacţionat Bogdan Mara şi Marian Băgăceanu când au fost întrebaţi

Superliga

Comentarii

Au apărut zvonuri că Bogdan Mara şi Marian Copilu ar fi fost nevoiţi si plece deoarece ar fi fost bănuiţi de deturnare de fonduri. Informaţia este negată atât de Mara, cât şi de Marian Băgăcean - acţionarul principal şi cel care controlează cheltuielile clubului.

Gazeta Sporturilor scrie despre un alt scenariu care ar fi stat în spatele plecărilor lui Edi Iordănescu, Bogdan Mara şi Marian Copilu de la CFR Cluj. Ultimii doi ar fi fost bănuiţi că de deturnare de fonduri. Zvonul este infirmat însă inclusiv de acţionarul principal al lui CFR Cluj, Marian Băgăcean:

”Nu s-a făcut nicio plată exagerată, pentru că eu verificam totul. La club totul era pe bază de referat pe care eu îl aprobam sau nu. Ştiu tot ce se întâmplă aici, nu ştiu cine aruncă astfel de informaţii pe piaţă. Bine că m-aţi sunat, v-am lămurit. Alţii nu mai fac aşa... Deci nu există nicio plată exagerată pentru că eu ştiu de toate actele din club. Chiar şi acum am aprobat toţi banii pentru deplasarea din Suedia”, a declarat Marian Băgăcean pentru Gazeta Sporturilor.

Bogdan Mara are aceeaşi variantă şi declaraţia se verifică cu cea făcută de Marian Băgăcean:

”E cea mai mare prostie! Cineva a lansat bârfa asta, dar e falsă total! Îţi explic cum funcţiona clubul, ca să înţelegi de ce e imposibil să fi consumat eu şi Copilu banii pe nu ştiu ce... Nicio plată nu poate fi făcută la CFR fără semnătura lui Marian Băgăcean, acţionarul principal. Niciun bilet de avion nu se poate cumpăra! Eu mergeam la contabilitate, contabila îl suna pe Băgăcean ”vrea Mara un bilet Cluj-Bucureşti”. Şi acţionarul spunea da sau nu. Contractele jucătorilor le semnam eu, Mureşan şi Băgăcean. Din nou, plata se făcea doar cu acordul scris al acţionarului. Nu e clar că nu puteam să dispun de bani după capul meu?”, a spus Mara.

Afla mai multe despre: cfr clujbogdan maramarian bagacean 

viewscnt
Articole similare