Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deturnat! Bayern îi dă lovitura Barcelonei şi îl transferă gratis, din drumul spre Camp Nou

Deturnat! Bayern îi dă lovitura Barcelonei şi îl transferă gratis, din drumul spre Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Bayern Munchen îl deturnează pe Noussair Mazraoui (24 de ani), fundaşul lui Ajax, din drumul către Barcelona. Catalanii erau favoriţi să-l semneee, gratis, pe Mazraoui, dar oferta lui Bayern pare că l-a făcut pe acesta să se răzgândească, anunţă presa din Spania.

Deturnat! Bayern îi dă lovitura Barcelonei şi îl transferă gratis, din drumul spre Camp Nou

În ultimii doi ani, din cauza problemelor financiare, Barcelona a făcut mai multe transferuri gratis, printre care Kun Aguero, Eric Garcia, Memphis Depay sau Pierre-Emerick Aubameyang. Pentru sezonul viitor, catalanii i-au acontat deja pe Franck Kessie (AC Milan) şi Andreas Christensen (Chelsea), dar mai aveau un fotbalist pe listă.

Este vorba despre Noussair Mazaroui, fundaşul dreapta al lui Ajax, care termină contractul cu "lăncierii" în vară. Barcelona a demarat negocierile şi părea mare favorită să-l transfere gratis pe apărătorul din Maroc, dar Bayern a intervenit şi e gata să-l deturneze din drumul spre Camp Nou.

Potrivit jurnalistului Matteo Moretto, Bayern e foarte aproape să reuşească transferul lui Noussair Mazraoui, negocierile dintre părţi fiind foarte aproape de finalziare. Barcelona este încă în cursă, dar s-a îndepărtat de fundaşul impresariat de Mino Raiola.

Bayern Munchen îi oferă lui Mazraoui un salariu dublu faţă de Barcelona, care i-a pus pe masă un contract în valoare de cinci milioane de euro sezon. La Barcelona, Mazraoui ar avea şansa să joace alături de idolul său, Dani Alves, însă se pare că Bayern e favorită să-l transfere.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Noussair Mazraoui în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: noussair mazraouibayerntransferbarcelonaajaxcontract 

viewscnt
Articole similare