Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, nemulţumit de arbitrajul lui Comănescu. Ce i-a spus în timpul partidei

Devis Mangia, nemulţumit de arbitrajul lui Comănescu. Ce i-a spus în timpul partidei

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe CSU Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în care arbitrul Adrian Comănescu a acordat două penalty-uri, unul pentru gazde şi unul pentru oaspeţi, şi l-a eliminat pe Tiago Ferreira de la gruparea olteană.

"Eu sunt mulţumit de jucătorii mei. Fazele de arbitraj le puteţi analiza voi. Lui Comănescu i-am spus că regulamentul e acelaşi în toată lumea. În prima repriză, CFR se retrăgea foarte mult, iar noi aveam iniţiativa. Dar nici noi nu găseam soluţii. Meciul a fost unul strâns. Ei au retras foarte mult jucătorii din bandă pentru a-i bloca pe ai noştri. Voi continua cu acest sistem, cu cei trei atacanţi, pentru că ne-a adus rezultate", a spus Mangia.

 
Golurile au fost marcate de Culio '40 (penalti) şi Balde '64 pentru CFR Cluj şi Gustavo '81 (penalti) pentru CSU Craiova.
 
În minutul 37, de la CSU Craiova a fost eliminat Tiago Ferreira, el primind cartonaşul roşu direct după o discuţie între centralul Adrian Comănescu şi arbitrul asistent Vasile Marinescu. Iniţial, Tiago primise un cartonaş galben.
 

Afla mai multe despre: mangiacraiovascandalcsu craiovaliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare