Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DEZACORD | Ar trebui să plece Dan Petrescu de la CFR dacă primeşte o ofertă bună din Asia? Ce spun Andrei Vochin şi Dan Udrea

DEZACORD | Ar trebui să plece Dan Petrescu de la CFR dacă primeşte o ofertă bună din Asia? Ce spun Andrei Vochin şi Dan Udrea

Dezacord

Comentarii

În fiecare săptămână, experţii Telekom Sport şi oameni din fotbalul românesc dezbat cele mai interesante subiecte din fotbal şi nu numai pe www.telekomsport.ro.

În episodul 14, Andrei Vochin şi Dan Udrea se contrazic pe seama viitorului lui Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a ieşit campion în România, dar este tot mai curtat de echipele din China. Ar trebuie să plece sau ar trebui să rămână?

Andrei Vochin este de părere că Dan Petrescu ar trebui să-şi continue cariera la CFR Cluj. Aici, are ocazia să joace în cupele europene şi să se afirme şi pe plan continental. În plus, este parte importantă dintr-un proiect care ar putea să aibă rezultate şi în cupele europene.

Dan Udrea are însă altă opinie. Moderatoul Telekom Sport susţine că Dan Petrescu are ocazia să plece în plină glorie la o echipă care i-ar putea asigura condiţii financiare greu de atins în România. În plus, timpul a dovedit că CFR Cluj nu este indulgentă cu antrenorii care au făcut performanţă, dar care apoi au trecut printr-o criză de rezultate.

Urmăreşte aici celelalte dezbateri din secţiunea DEZACORD

Afla mai multe despre: dezacorddan udreaandrei vochindan petrescu 

viewscnt
Articole similare