Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgirea pe care a trăit-o Daniel Opriţa sezonul trecut la Steaua! ”Mă aşteptam la mai mult de la suporteri!”

Dezamăgirea pe care a trăit-o Daniel Opriţa sezonul trecut la Steaua! ”Mă aşteptam la mai mult de la suporteri!”

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa a fost dezamăgit sezonul trecut de către fanii celor de la CSA Steaua.

Steaua a terminat sezonul trecut pe loc de baraj, dar FRF nu i-a permis să îl joace, iar echipa nu a avut şansa să promoveze în Liga 1. Acest lucru i-a făcut pe fani să se adune la anumite partide într-un număr destul de mic la stadion, fapt care l-a dezamăgit pe Daniel Opriţa. 

Antrenorul echipei a recunoscut că a fost dezamăgit de acest aspect. Opriţa a precizat că suporterii ar fi trebuit să se mobilieze, deoarece Steaua beneficiază de un stadion nou şi are condiţii bune. 

”Da, mă aşteptam la mai mult de la suporteri. Am spus-o de mai multe ori. A fost aşa o dezamăgire. Chiar ne făceam planuri. Ca galerie am fost sus. Am avut şi la Dej, şi la Cluj. Nu mai spun Slobozia. E un cartier mare, ar fi putut să vină mai mulţi, zic eu. Probabil că nivelul nu îi atrage.

Când Steaua s-a bătut doar la campionat, la cupe europene… Îmi doresc să rămân, să avem performanţe. Atâta timp cât am rezultate. Până la urmă cei din peluză te ţin. Dacă nu te mai doreşte publicul… Ei sunt cei mai importanţi”, a spus Daniel Opriţa pentru Playsport.

Afla mai multe despre: steaua-opriţa-liga 2 

viewscnt
Articole similare