Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgirea unui fost mare fotbalist al Rapidului înainte de ultimul meci pe Giuleşti: "Nimeni nu m-a chemat la stadion". UPDATE: Reacţia clubului

Dezamăgirea unui fost mare fotbalist al Rapidului înainte de ultimul meci pe Giuleşti: "Nimeni nu m-a chemat la stadion". UPDATE: Reacţia clubuluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Rapid va juca sâmbătă ultimul meci pe "Giuleşti", după care stadionul va intra în renovare. Totodată, meciul din Liga a 3-a cu Înainte Modelu, va fi şi cel de retragere al lui Daniel Pancu. Un fost mare jucător rapidist, iubit de toţii fani, nu a fost chemat de niciun oficial la stadion.

UPDATE: Rapid Bucureşti, a anunţat, prin intermediul paginii de Facebook, că Vladimir Bozovic va fi chemat la evenimentul dinaintea demolării stadionului, acolo unde speră să joace şi într-un meci demonstrativ. 

Vladimir Bozovic şi-a expirat dezamăgirea pe o reţea socială, unde a scris că nu a fost chemat de nicio persoană din club la stadion cu ocazia acestui meci şi nu este frumos şi civilizat să vină neinvitat. Fundaşul stânga cu 42 de selecţii în naţionala Muntenegrului a spus, în schimb, că speră să se numere printre cei invitaţi la inaugurarea noului stadion. 

"Aici am petrecut momente triste din cariera mea şi cele mai frumoase momente din lume", a scris muntenegreanul, care a continuat: "Dar cel mai frumos momente a fost când mi-aţi cântat numele". 

Momentul în care le-a intrat definitiv la inimă fanilor rapidişti

În timpul sezonului 2011-2012, înainte de un meci în deplasare, cu CFR Cluj, Bozovic a primit o veste cutremurătoare, aceea că mama sa a încetat din viaţă. Fotbalistul a fost titular, Rapidul antrenat la acea vreme de Răzvan Lucescu a câştigat cu 5-0, iar după meci Bozovic s-a întors în ţara natală pentru a îşi îngropa părintele. 

Ca drept dovadă, fanii Rapidului l-au asaltat pe muntenegrean cu mesaje pe reţelele de socializare, în care îi cer să fie prezent la meciul de sâmbătă. 

157 de meciuri a jucat Vladimir Bozovic la Rapid, între 2007 şi 2013. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vladimir brozovocrapidgiulesti 

viewscnt
Articole similare