Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgirea vieţii?! Ce club din Europa a refuzat să plătească 10 milioane de euro pentru Neymar în urmă cu 10 ani

Dezamăgirea vieţii?! Ce club din Europa a refuzat să plătească 10 milioane de euro pentru Neymar în urmă cu 10 ani
Comentarii

Lokomotiv Moscova a refuzat să plătească zece milioane de euro pentru transferul atacantului brazilian Neymar, în 2008, preferând să nu îşi asume niciun risc, susţine fostul preşedinte al clubului rus, Nikolai Naumov, potrivit AS.

"Ne-am gândit serios dacă ar fi meritat să-l transferăm pe Neymar. Am vrut să-l luăm, scouterii noştri l-au monitorizat şi l-au apreciat, dar au existat îndoieli serioase. În primul rând, era prea tânăr. În al doilea rând, nu ştiam dacă se va adapta în Rusia. Era foarte fragil, un băiat subţirel.

În plus, cereau o mulţime de bani pentru el, aşa că nu am vrut să riscăm. Nu-mi aduc aminte exact preţul cerut, dar era undeva la zece milioane de euro. Trebuie să fii foarte atent înainte să plăteşti asemenea sume de bani pentru un tânăr jucător de pe alt continent", a declarat fostul preşedinte al clubului Spartak Moscova.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, în august anul trecut, după ce Paris Saint-Germain i-a achitat clauza de 222 de milioane de euro din contractul cu FC Barcelona. Cariera sa ar fi putut arăta cu totul altfel, însă, dacă Lokomotiv Moscova ar fi dat curs şansei pe care a avut-o.

Afla mai multe despre: lokomotiv moscovaneymarrusiatransferbanispaniafrantapsg 

viewscnt
Articole similare