Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Ionuţ Negoiţă. După Dinamo, şi-a îndreptat banii spre o altă investiţie, dar s-a ales praful. "Am adus bani de acasă"

Dezastru pentru Ionuţ Negoiţă. După Dinamo, şi-a îndreptat banii spre o altă investiţie, dar s-a ales praful. "Am adus bani de acasă"

Dinamo București

Comentarii

Fostul acţionar al lui Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, este nevoit să-şi regândească una dintre afacerile sale importante. După retragerea de la echipa din "Ştefan cel Mare", el a pierdut venituri importante.

Ce s-a ales de afacerea lui Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar al lui Dinamo Bucureşti

ZF.ro anunţă că Rin Grand Hotel s-a închis definitiv pentru turişti, iar proprietarul hotelului, Ionuţ Negoiţă, a vorbit despre mişcarea pe care o face în privinţa clădirii din sudul Bucureştiului. 

Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la deschidere hotelului, anunţă sursa citată, astfel că veniturile hotelului au scăzut dramatic, în actualul context. 

Deschis în 2007 în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro şi anunţat ca „cel mai mare hotel din Europa“, acesta va suferi o schimbare. 

Fostul afacerist implicat la Dinamo a anunţat ce planuri are cu proprietatea sa. 

„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. 

Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie care ne costă 7 milioane de euro“, a spus Ionuţ Negoiţă pentru sursa citată. 

Ionuţ Negoiţă a cedat pachetul majoritar al lui Dinamo lui Pablo Cortacero

Ionuţ Negoiţă, cel care apare în Pandora Papers, alături de fratele său Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a renunţat la Dinamo Bucureşti, după ce clubul a trecut prin insolvenţă. 

Pablo Cortacero a primit, din partea lui Ionuţ Negoiţă, Lotus Perfect Products SRL, firmă care deţine 72% din acţiunile clubului Dinamo, dar haosul s-a instalat în club după sosirea ibericului dispărut de mai bine de un an din România. 

Cornel Dinu consideră Ionuţ Negoiţă şi colaboratorii săi ar fi avut un interes ascuns în legătură cu clubul.

"Lucrurile s-au accentuat după 2013, când echipa a ajuns pe mâna, paradoxal, unor simpatizanţi stelişti. Negoiţă şi cu cei care au venit în conducerea lui Dinamo, cu excepţia lui Bălănescu... E interesant că echipa a fost dată unor tipi care au vrut să-şi facă reclamă la Dinamo. Erau sponsori de câţiva ani prin servicii mai mult, decât prin bani direcţi la Dinamo. 

Lumea nu ştie. Atât Negoiţă cât şi cei aduşi din anturajul lui, al hotelurilor, al business-ului avut, erau stelişti la origine. Trec şi peste asta. Nu aveau nimic în comun cu profesionalismul. Onestitatea a fost decisă în alte conjuncturi", a spus expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ionut negoitaionut negoita rin grand hotel 

viewscnt
Articole similare