Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Samir Nasri! A primit o pedeapsă de trei ori mai mare pentru încălcarea regulamentului antidoping

Dezastru pentru Samir Nasri! A primit o pedeapsă de trei ori mai mare pentru încălcarea regulamentului antidoping
Comentarii

Fără echipă după plecarea de la Antalyaspor în ianuarie, Samir Nasri va avea o suspendare mărită de UEFA de la şase luni la 18 luni, pentru încălcarea regulamentului antidoping.

UEFA a anunţat, miercuri, că a decis să mărească suspendarea jucătorului la 18 luni, faţă de şase anunţate în primă instanţă.

Suspendarea lui Nasri a intrat în vigoare la 1 iulie 2017, iar el va fi suspendat până la 1 ianuarie 2019.  El se va putea antrena cu orice echipă începând din noiembrie 2018.

Agenţia spaniolă antidoping (Aepsad) a deschis o anchetă la finalul anului 2016, după ce o clinică din Los Angeles, Drip Doctors, anunţase că i-a furnizat jucătorului, pe atunci la FC Sevilla, un "tratament intravenos pentru care el să se menţină în formă".

Tratamentul făcut de Nasri, IV Drip, este, conform dripdoctors.com, "o perfuzie care permite stimularea sistemului imunitar şi previne maladiile". IV Drip conţine doze mari de vitamina C, B, lizină şi zinc, combinate cu substanţe nutritive.

Tratamentul intravenos este interzis de WADA dacă nu este administrat în cantităţi care nu depăşesc 50 de mililitri într-un interval de şase ore sau dacă sportivul respectiv nu are un certificat de excepţie de uz terapeutic.

În august 2017, Samir Nasri a plecat de la Manchester City şi a semnat un contract pe două sezoană cu Antalyaspor.

Afla mai multe despre: samir nasriuefasuspendareantidoping 

viewscnt
Articole similare