Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru total la Dinamo. Dusan Uhrin ar vrea să se plângă şefilor, dar nu ştie cine sunt aceştia: ”Nu e normal”

Dezastru total la Dinamo. Dusan Uhrin ar vrea să se plângă şefilor, dar nu ştie cine sunt aceştia: ”Nu e normal”

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin spune că situaţia de la Dinamo continuă să fie dezastruoasă şi susţine că nici măcar nu ştie cine este şeful clubului.

Dinamo a reuşit să se menţină în Liga 1, dar problemele sunt tot mai mari. Clubul a acumulează datorii de la o zi la alta şi jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni. Marţi, echipa s-a reunit, însă Dusan Uhrin spune că nici măcar nu ştie cine conducel clubul, pentru a-i cere lămuriri despre situaţia echipei.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani recunoaşte că jucătorii sunt neplătiţi de mai multă vreme şi susţine că se anunţă un nou sezon foarte greu pentru Dinamo.

Dezastru total la Dinamo. Uhrin nu ştie nici măcar cine conduce clubul: ”Nu e normal”

Cum Pablo Cortacero a dispărut fără urmă, cei care încearcă să salveze clubul sunt suporterii din programul DDB. Însă misiunea acestora este tot mai dificilă, având în vedere că datoriile cresc tot mai mult.

Recent, clubul din Ştefan cel Mare a primit o notificare de la Janusz Gol, care susţine că echipa are datorii de 220.000 de euro faţă de el. Dinamo riscă astfel să primească interdicţie la transferuri.

Toată această situaţia l-a îngrijorat şi pe Dusan Uhrin, care spune că nici măcar nu are cui să ceară lămuriri despre ceea ce se întâmplă în cadrul clubului:

”Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. E important să facem o echipă bună. (Cât de greu va fi sezonul viitor?) Competiţia va fi grea, că au promovat echipe bune. Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe.

Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. (Cine e şeful la Dinamo?) Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici.

(Puteţi ajunge în play-off cu lotul acesta?) Nu cred. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”,
a spus Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare