Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru TOTAL pentru Lupu. O nouă veste teribilă primită după ce a fost trimis la închisoare de judecători

Dezastru TOTAL pentru Lupu. O nouă veste teribilă primită după ce a fost trimis la închisoare de judecători

Fotbal

Comentarii

Condamnat la închisoare cu executare, Dănuţ Lupu a mai primit o lovitură în urma deciziei luate de Curtea de Apel Bucureşti.

 

Din informaţiile Orange Sport, Dănuţ Lupu va rămâne fără funcţia de preşedinte la Clubul Sportiv Dinamo. Şefii din Ştefan cel Mare s-au înfuriat când au aflat decizia Curţii de Apel Bucureşti şi au ajuns la concluzia că fostul mare fotbalist trebuie demis din conducerea clubului.

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis.

Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul fostului fotbalist şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu.

Dănuţ Lupu a rămas fără carnet de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească permisul de conducere, dar fără succes.

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

"În primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur şi simplu, mă duceam la spital. Îmi era rău şi martorii au declarat acelaşi lucru. Acum, ştiţi cum e în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate... Până la urma urmei, e greşeala mea. Nu aş schimba nimic, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice", declara la acea vreme Dănuţ Lupu pentru ziarul Gândul.

 

Afla mai multe despre: danut lupu 

viewscnt
Articole similare