Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire emoţionantă a lui Stan, după transferul vieţii: "Tata e rapidist, plângea când l-am sunat! La mine în familie e război!"

Dezvăluire emoţionantă a lui Stan, după transferul vieţii: "Tata e rapidist, plângea când l-am sunat! La mine în familie e război!"

Superliga

Comentarii

Alexandru Stan a fost prezentat oficial la FCSB, după ce mutarea sa a luat prin surprindere lumea fotbalului.

Fundaşul de 29 de ani a dezvăluit după conferinţa de presă organizată în această dimineaţă că era fanul trupei roş-albastre de mic, chiar dacă ceilalţi membri ai familiei ţin fie cu Rapid, fie cu Dinamo.

Stan a povestit cum a reacţionat tatăl său când a aflat de transferul său la FCSB: a început să plângă. Au fost însă lacrimi de bucurie, în condiţiile în care fiul său şi-a împlinit un vis.

"Am doi fraţi mai mari şi o soră. Unul dintre ei a jucat rugby la Dinamo, celălalt e rapidist, n-aveau cum să ţină cu Steaua! Tata e rapidist. Mama, Dumnezeu să o ierte, ţinea cu mine nu conta unde eram. Fratele meu cel mare e rapidist, fratele celălalt e dinamovist.

Când l-am sunat pe tatăl meu, plângea. I-am spus să nu mai plângă. Mi-a spus că plânge, că asta era visul meu şi asta îmi doream de când eram copil. Uite că Dumnezeu m-a ajutat!
", a declarat Alexandru Stan.

Afla mai multe despre: alexandru stanrapidfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare