Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire şocantă a lui Florin Tănase. Teodora, fiica lui MM Stoica are o problemă mare de sănătate: ”Suntem alături de ea şi îi dedicăm victoria!”

Dezvăluire şocantă a lui Florin Tănase. Teodora, fiica lui MM Stoica are o problemă mare de sănătate: ”Suntem alături de ea şi îi dedicăm victoria!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63.

Despre victoria în faţa echipei moldave, Florin Tănase a mărturisit: ”Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil în această seară după acea eliminare. Ca o echipă mare, am marcat şi golul doi în inferioritate numerică. Am văzut că Planic a fost primul care a atins mingea şi după aceea jucătorul de la Botoşani a dat în piciorul lui. După părerea mea a fost fault invers”

Surprinzător, Tănase a explicat printre rânduri motivul pentru care Mihai Stoica a ales să plece de la FCSB. Problemele de sănătate ale fiicei sale l-au determinat pe directorul sportiv al roş-albaştrilor să plece de la formaţia sa de suflet. Florin Tănase şi coechipierii săi i-au dedicat victoria: ”Îi dedicăm victoria Teodorei, fiicei lui. A avut şi are încă o problemă gravă de sănătate. Suntem alături de ea şi îi dedicăm victoria. Mulţi au crezut că dânsul a lăsat echipa pentru că mergeam prost atunci, dar dânsul e mai discret de fel şi nu a vrut să spună ce problemă are în familie” a spus Florin Tănase după meci.

Căpitanul FCSB-ului speră încă la o convocare la echipa naţională: ”Da, sper. Dacă voi fi chemat, voi merge cu mare drag şi voi da totul, ca de fiecare dată când intru pe teren. Telefonul e deschis. Doar noaptea e pe silenţios” 

Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare