Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire şocantă în tenisul mondial. Un chilian, suspendat pe viaţă pentru trucarea a 64 de meciuri. Ce amendă uriaşă a primit

Dezvăluire şocantă în tenisul mondial. Un chilian, suspendat pe viaţă pentru trucarea a 64 de meciuri. Ce amendă uriaşă a primit

Tenis

Comentarii

Fostul jucător chilian Sebastian Rivera (n.r. în prezent antrenor) a fost suspendat pe viaţă din tenis şi amendat cu 250.000 dolari, după ce a fost găsit vinovat de manipularea a unui număr record de 64 meciuri, a anunţat Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului.

Reprezentanţii foruui au precizat că acesta este cazul cu cele mai multe meciuri trucate descoperite în existenţa acestei instituţii sau al celui precedent, Unitatea de Integritate a Tenisului, care anchetează corupţia şi trucarea de meciuri.

Rivera a avut cel mai bun clasament ATP locul 705, înainte de a deveni antrenor. El a fost suspendat provizoriu în luna iunie.

ITIA a precizat că antrenorul chilian nu a colaborat în mod semnificativ în derularea anchetei. Suspendarea îl împiedică pe chilian să joace, să antreneze sau să participe la orice tip de turneu sau activitate legată de tenis pentru restul vieţii sale.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare