You are here:

Dezvăluirea inedită făcută de Charalambous după umilinţa cu Rangers: "Arbitrul mi-a spus că a greşit că ne-a anulat golul"

Dezvăluirea inedită făcută de Charalambous după umilinţa cu Rangers: "Arbitrul mi-a spus că a greşit că ne-a anulat golul"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a pierdut meciul de la Rangers, scor 0-4, în noul format al Europa League.

“Nu a fost o seară bună pentru noi. Ştiam că vom avea un adversar greu în faţă. Problema e că am primit 4 goluri în acelaşi fel. La acest nivel plăteşti pentru orice.

La pauză, arbitrul mi-a spus că a greşit la golul marcat de Miculescu. S-a întâmplat, a trecut şi acum avem meci duminică. Trebuie să ne pregătim 100%. La acest nivel detaliile fac diferenţa” , a spus Elias Charalambous.

Rangers - FCSB 4-0

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de Glasgow Rangers, cu scorul de 4-0 (2-0), joi seara, pe stadionul Ibrox Park din Glasgow, în etapa a treia din Europa League

După un debut cu victorii (4-1 cu RFS şi 1-0 cu PAOK), campioana României a cedat în Scoţia, încasând patru goluri, marcate de Tom Lawrence (10), Vaclav Cerny (31, 55) şi Hamza Igamane (72).

FCSB a fost privată de un gol valabil în al doilea minut de joc, după ce Miculescu a interceptat mingea în faţa portarului Butland, dar arbitrul a acordat fault în atac.

Echipele româneşti aveau doar două înfrângeri în faţa formaţiilor scoţiene în cupele europene în ultimele 16 meciuri înaintea partidei de la Glasgow (8 victorii, 6 egaluri).

Campioana României le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

Primele opt clasate se vor califica în optimile de finală, în timp ce formaţiile clasate pe locurile 9-24 vor juca un baraj pentru calificarea în optimi.

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare