Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri de ultimă oră! Gigi Becali a fost furios pe Chipciu pentru transferul la CFR. ”Nu m-am aşteptat niciodată să facă ce a făcut”

Dezvăluiri de ultimă oră! Gigi Becali a fost furios pe Chipciu pentru transferul la CFR. ”Nu m-am aşteptat niciodată să facă ce a făcut”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a oferit câteva declaraţii în ziua din urma partidei cu CFR. Printre altele, finanţatorul FCSB-ului a dezvăluit că mutarea lui Chipciu la CFR l-a lăsat incredibil de rece, acesta fiind unul dintre preferaţii recunoscuţi ai omului de afaceri.

În urmă cu an, înaintea venirii lui Chipciu la Cluj, Gigi Becali îi spunea public fostului său jucător să semneze cu CFR-ul şi să îi ia banii rivalei. Acum însă, finanţaorul FCSB-ului a recunoscut că decizia mijlocaşului dreapta l-a dezamăgit, chiar înfuriat. În plus, greşeala actualului jucător al campioanei din meciul direct pare să îl fi amuzat pe Becali, care face o referire la aceasta.

Gigi Becali, furios pe Chipciu

"Cineva la care eu am ţinut foarte mult, la care nu m-am aşteptat niciodată să facă ce a facut... puneam capul că nu se duce acolo. Inţelegi? Chipciu a fost unul dintre favoriţii mei, ţineam foarte mult la el. Cand mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: 'Du-te, bă, d-aici!'. Aţi vazut ce i s-a întamplat aseară?!", a declarat Becali, conform sport.ro.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 3-0

Afla mai multe despre: gigi becalialex chipciufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare