Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din culisele CFR-ului | Cine conduce clubul, dar şi cine este preşedintele echipei: "Vă spun eu cum stau lucrurile"

Dezvăluiri din culisele CFR-ului | Cine conduce clubul, dar şi cine este preşedintele echipei: "Vă spun eu cum stau lucrurile"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a petrecut pe banca echipei ardelene în acest sezon. În locul lui Iordănescu a fost numit portughezul Antonio Conceicao.

Iuliu Mureşan insistă că acţionarul majoritar al clubului CFR este Marian Băgăcean, deşi Gigi Becali a declarat, joi, că a discutat cu Nelu Varga, patronul CFR, un posibil transfer al lui Denis Albec de la FCSB la Cluj. Potrivit presei locale, finanţatorul campioanei României ar fi un om de afaceri german.

"Arpad Paszkany nu mai are nicio implicare la club, el şi-a vândut acţiunile lui şi ale prietenilor săi, care erau acţionari şi pe care le controla. Domnul Varga nu ştiu dacă are legătură cu clubul, nici nu ştiu dacă-i place tare fotbalul", a afirmat el.

Cunoscut ca preşedinte al CFR Cluj, Mureşan, a precizat că această funcţie îi aparţine lui Băgăcean: "Preşedintele clubului este Marian Băgăcean, care este şi acţionaurl majoritar, eu sunt director executiv. Asta e de un an. Eu sunt membru în Consiliul de Administraţie. S-au delegat nişte funcţii executive la membri ai Consiliului de Administraţie şi eu sunt directorul general al clubului", a explicat Mureşan.

Afla mai multe despre: cfr clujmuresan 

viewscnt
Articole similare