Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri fabuloase despre drumul lui Cristi Borcea, de la fotbalist ratat la conducător al lui Dinamo: ”Era mare talent, dar şi mare putoare”

Dezvăluiri fabuloase despre drumul lui Cristi Borcea, de la fotbalist ratat la conducător al lui Dinamo: ”Era mare talent, dar şi mare putoare”
Comentarii

Cornerl Ţălnar a făcut dezvăluiri despre traictoria profesională a lui Cristi Borcea, de la fotbalist leneş la preşedinte al lui Dinamo.

Cristi Borcea a reprezentat o figură enigmatică în fotbalul românesc, însă acesta mereu şi-a demonstrat dragostea pentru Dinamo. De la vopsirea părului său alb-roşu la timpul şi banii investiţi în club, omul de afaceri a dăruit tot ce avea clubului, până la incarcerarea sa.

Ultima perioadă de succes din Ştefan cel Mare a venit sub conducerea lui Borcea, iar clubul se află în cădere liberă la momentul actual. Însă, ieşit din închisoare, acesta nu pare dornic să revină la club, spune Cornel Ţălnar. În plus, fostul antrenor al lui Dinamo a povestit cum l-a descoperit pe Cristi Borcea şi care a fost drumul urmat de acesta spre vârful clubului dinamovist.

Jucător pe vremuri în academia lui Dinamo, talentat, dar leneş, omul de afaceri nu a avut puterea să devină fotbalist profesionist, însă drumul ales de acesta a fost oricum aproape de sportul iubit. Nici ca arbitru, nici ca jucător nu s-ar fi potrivit, îns=ă poziţia de conducător părea făcută pentru acesta, spune Ţălnar.

Drumul lui Cristi Borcea, de la fotbalist ratat la conducător al lui Dinamo

”Eu pe Borcea l-am crescut, eu l-am adus junior la Dinamo. Era un băiat care venea din galerie. Avea foarte mare talent, dar era şi mare putoare. Dacă avea şi ambiţie pe măsura talentului….La 20 de ani l-am dus la Alba-Iulia, să se facă fotbalist. După 3 luni a fugit de acasă, a zis că e prea greu, mai bine se apucă de afaceri.

El juca libero, chiar avea talent mare, dar nu îi plăcea munca. Am vrut să îl fac şi arbitru, dar Cornel Dinu când a auzit mi-a spus, 'Cum să îl facem pe hoţul ăsta arbitru, nu vezi ce faţă de hoţ are?' Apoi a ajuns la Dinamo, a preluat frâiele şi a fost cel mai bun conducător.

În 95' l-am adus şi l-am prezentat lui Dinu. I-am zis să îl ia şofer, orice, că nu va regreta. După 2 săptămâni a fost angajat, apoi la un an distanţă a fost director de marketing, apoi a fost vicepreşedinte şi apoi a devenit preşedinte. Şi a fost cel mai bun preşedinte pe care l-a avut Dinamo.

Am vorbit cu el, a zis că nu îl mai interesează, mi-a zis că a făcut şase ani de puşcărie pentru Dinamo, i-a ajuns. Dar, a ţinut să menţioneze că, dacă se va face noul stadion, atunci se va gândi serios (n.r. să revină la club), a declarat Cornel Ţălnar, pentru playsport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticornel ţălnarcristi borcea 

viewscnt
Articole similare