Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în direct despre patronul lui Sepsi după ce băieţii lui Bergodi au câştigat şi Supercupa: ”Îşi sacrifică timpul liber! Trăieşte pentru echipa asta!” EXCLUSIV

Dezvăluiri în direct despre patronul lui Sepsi după ce băieţii lui Bergodi au câştigat şi Supercupa: ”Îşi sacrifică timpul liber! Trăieşte pentru echipa asta!” EXCLUSIV
Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat Supercupa României după ce a revenit de la 0-1 în meciul de la Arad, disputat împotriva campioanei CFR Cluj.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize, când Cosmin Matei a înscris din faţa porţii la centrarea lui Dimitrov. Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Eugen Neagoe, fostul antrenor de la Sepsi, a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a făcut dezvăluiri despre patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi. Neagoe spune că finanţatorul echipei îşi sacrifică timpul liber şi trăieşte pentru echipa care a cucerit recent Supercupa României.

”Îşi sacrifică timpul liber! Trăieşte pentru echipa asta!”

”Era chiar înaintea unui meci cu FCSB. A venit la stadion şi m-a întrebat ce cred. Eu i-am spus că vom câştiga. A rămas mirat şi m-a întrebat cum vom câştiga cu FCSB. I-am spus că asta face. După o oră, a plecat şi m-a sunat. M-a întrebat dacă vorbeam serios. I-am spus că putem şi am reuşit asta. Sigur, trăieşte pentru fotbal. Face tot ce depinde de el ca lucrurile să meargă bine. Sacrifică absolut tot pentru această echipă. Timpul liber. Trăieşte pentru această echipă. 

Nu sunt avocatul celor de la Sfântu Ghoerghe, dar banii vin de la sponsori. Eu nu ştiu cum sunt direcţionaţi sponsorii respectivi către Sepsi, dar banii nu vin de la Guvernul maghiar. Pentru stadion a venit, pentru baza sportivă. Este adevărat, au venit de la guvern, dar echipa din Liga 1 beneficiază de sponsorizări”, a spus Eugen Neagoe, în exclusivitate, la OrangeSport. 

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: sepsi-supercupa-cfr-bergodi-laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare