Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră făcute de Dică despre viitorul FCSB: "Asta vreau să fac!"

Dezvăluiri în premieră făcute de Dică despre viitorul FCSB: "Asta vreau să fac!"

FCSB

Comentarii

nfrângerea cu Viitorul, 0-1, la Ovidiu, aduce schimbări în echipa FCSB-ului. Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, a anunţat că vrea să schimbe sistemul, să joace cu doi atacanţi, dând exemplu un celebru cuplu de atac din anii '90, de la Manchester United: Dwight Yorke si Andy Cole.

Dică anunţă că FCSB ar putea juca un 3-5-2 în viitor. Cu Alibec lipsit de inspiraţie la finalizare, dar cu "Bizonul" Gnohere golgheter, Nicolae Dică se gângeşte să încalce ordinul lui Gigi Becali şi să îi trimită pe amândoi în teren, din primul minut. Totuşi, tehnicianul are ceva îndoieli în ceea ce priveşte faza defensivă, cu cei doi în teren.

"M-am gândit să îi folosesc pe Alibec şi Gnohere în acelaşi timp. Dar nefăcând faza defensivă, am putea avea probleme. Este posibil că în viitor să îi vedeţi pe amândoi. La Chiajna, ultimele 30 de minute, chiar am încercat asta. În România adversarii se apară în propria jumătate, strângând în centru, şi suntem obligaţi să scoatem mingea la margine şi să centrăm. Ne-ar plăcea şi nouă să jucăm că Dwight Yorke şi Andy Cole la United, să combinăm doar pe centru. Este posibil să jucăm şi un 3-5-2. Până acum aveam o problema cu jucătorii sub 21 de ani. La noi, aceştia erau doar mijlocaşi dreapta. Cu venirea lui Nedelcu, e posibil", a declarat Nicolae Dică, la Europa FM.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicasteauadecizieanuntviitoralibecgnohereschimbaresistem 

viewscnt
Articole similare