Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră făcute de Marcel Răducanu | Cum s-a dat accidentat în pauza unui meci al "naţionalei" ca să fugă din România!

Dezvăluiri în premieră făcute de Marcel Răducanu | Cum s-a dat accidentat în pauza unui meci al "naţionalei" ca să fugă din România!

Fotbal

Comentarii

Fostul fotbalist al Stelei, Marcel Răducanu, a decis să fugă din ţară şi să nu se mai întoarcă în ultima zi din iulie 1981. Mijlocaşul a povestit pentru prima dată cum i-a păcălit pe cei din staff-ul echipei naţionale la pauza unui meci din Germania şi a fugit din vestiar alergând cu o pereche de ghete în mână.

"Există un Dumnezeu... E inuman ce s-a întâmplat. Fuga mea e de film. Chiar am făcut o carte despre asta, dar mi-e frică să o scot. Am dat şi nume, dar nu vreau să am avocaţi. Am ajuns în Germania, la Grünberg, lângă Frankfurt. Seara aveam un meci la Hanovra. Ne-am întors înapoi după meci şi nu ştiam ce să fac pentru că trebuia să plec. Am dat peste un polonez care antrena o grupă de copii, am vorbit cu el puţin în engleză şi i-am spus ce am de gând. I-am spus să-mi ia doar geanta că de restul mă ocup eu. 

Apoi a venit un meci la Kassel şi m-am trezit cu nea Costel Popa, care era şeful de la hotelul Nord. Eu îl ştiam din România şi i-am spus ce am de gând să fac. Aveam un meci la Dortmund şi mi-a zis: «Joci prima repriză, încearcă să o faci bine, să te vadă lumea şi la pauză te aştept afară!». M-am dat accidentat la pauză! Era 31 iulie... Am intrat şchiopătând în cabină şi nea Tinel, Valentin Stănescu, m-a luat: «Ce-ai, bă boule, ce s-a întâmplat?». I-am zis că mă doare genunchiul, că nu mai pot să joc şi mi-a zis să rămân în vestiar... Nu-mi venea să cred! Au ieşit jucătorii pe teren, eu aveam ghetele într-o gentuţă şi-am luat-o la fugă din stadion. M-a aşteptat nea Popa şi-am zis doar atât: «Sunt liber! Am scăpat!»", a povestit Răducanu la Replay.

Afla mai multe despre: marcel raducanufugaromanianationalagermaniadezvaluiripoveste 

viewscnt
Articole similare