Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile despre un fotbalist al Viitorului | Ar fi băut vodcă şi vin, apoi a plecat acasă cu două blonde!

Dezvăluiri incredibile despre un fotbalist al Viitorului |  Ar fi băut vodcă şi vin, apoi a plecat acasă cu două blonde!

Farul Constanța

Comentarii

Continuă problemele pentru mijlocaşul spaniol de 26 de ani al Viitorului, Dani Lopez. După ce n-a mai jucat nici un minut de pe 17 decembrie 2017, după ce-a suferit o ruptură musculară la schi, de această dată, Lopez a ieşit din nou în decor.

Cancan scrie că Lopez ar fi comis-o grav în acest weekend, când s-ar fi ameţit serios şi ar fi făcut scandal într-un restaurant din Constanţa. Alături de mijlocaşul Viitorului s-ar fi aflat un amic, dar şi două domnişoare. În local, fotbalistul ar fi băut vodcă şi vin, iar la plecare ar fi înjurat pe toată lumea. Oamenii de încredere ai lui Gică Hagi ar fi aflat, însă ar fi ajuns prea târziu la faţa locului.

"A consumat, în primă fază, vodcă, pe care a «stins-o» cu suc de mere. La masa lui şi-au făcut apariţia inclusiv două sticle cu vin roşu. Era într-o stare avansată de ebrietate şi abia se mai putea ţine pe picioare. Înainte să iasă din local, mijlocaşul a început să înjure în limba spaniolă pe toată lumea. Cele două blonde care l-au însoţit au încercat să-l calmeze, dar fără succes", scrie sursa citată.

În iunie, contractul cu Viitorul i-a expirat, dar Hagi a decis să-l prelungească pe încă un sezon, chiar dacă posibila revenire pe gazon a mijlocaşului e programată în septembrie-octombrie. 

Afla mai multe despre: viitoruldani lopezvodcavinscandalproblemebeat 

viewscnt
Articole similare