adplus-dvertising
You are here:

Dezvăluiri surprinzătoare despre colaborarea cu Gică Popescu: "Nu mi-a dat banii. Îmi pare rău că am pierdut prietenia cu el"

Dezvăluiri surprinzătoare despre colaborarea cu Gică Popescu: "Nu mi-a dat banii. Îmi pare rău că am pierdut prietenia cu el"

Liga 1

Comentarii

Costel Pană a contribuit la renaşterea Chindiei Târgovişte, iar în sezonul 2010/2011, a promovat echipa în Liga a II-a.

La 10 ani distanţă, antrenorul a dezvăluit că marele său regret din acea perioadă a fost ruptura care s-a produs în prietenia sa cu Gică Popescu, preşedintele de onoare de atunci al Chindiei Târgovişte.

”Cel mai mare conflict l-am avut la Chindia Târgovişte, unde am luat o echipă de la zero cu Gică Popescu. Preşedinte a devenit Ion Crăciunescu, în primele şase luni a fost foarte ok. Era campionatul 2010-2011, eram în Liga a III-a, la luptă cu Chimia Brazi.

Crăciunescu ne-a jignit pe toţi, după un meci cu FCM Tâgovişte. A organizat o şedinţă şi a spus că jucăm jenant, deşi echipa era pe locul întâi. Eu l-am apreciat că spunea totul pe faţă. Eu cred că dânsul voia să ne motiveze, să joace echipa ca Barcelona, să dăm pase în interiorul careului, dar era imposibil.

Însă vreau să spun că totul a început aşa. M-a sunat Gică Popescu, să reinventăm Chindia. El nu era patron, era preşedinte de onoare, banii veneau de la Consiliul Judeţean.

Pe Gică Popescu îl consider un om deosebit, nu am avut nici cea mai mică problemă cât am lucrat cu el. După 7-8 etape mi-a zis că ne apărăm prea jos, chiar dacă noi câştigăm. Din etapa următoare am mutat liniile, am dat mai multe goluri, dar şi luam mai multe, dar important era că ofeream oamenilor spectacol, veneau 2.000 - 3.000 de spectatori, foarte mulţi.

Dar trebuie să spun că eu nu mi-am luat toate drepturile pentru munca mea. Pe mine nu mă interesează banii. Gică Popescu a promis atunci o primă de 200 de mii de euro pentru toată echipa în cazul unei promovări. I-am şi zis că nu e bine să anunţe suma, pentru că nu poţi şti dacă ai sau dacă nu ai în momentul respectiv. El a zis că se mai gândeşte, apoi a venit şi a zis că avem această primă. În final, nu s-a mai plătit nicio primă şi sunt dezamăgit de Gică Popescu, pentru că nu şi-a ţinut promisiunea.

Nu am nevoie de bani, dar sunt dezamăgit de el. Eu mai aveam de luat încă trei salarii. Iar în iunie, după ultima etapă, m-a chemat şi mi-a zis că nu mai are nevoie de serviciile mele. Echipa era promovată în Liga a II-a, dar mi-a zis că vrea altă abordare la echipă. I-am zis că nu e nicio problemă, nu e supărare, dar i-am adus aminte că mai am de luat trei salarii.

Mi-a spus să-i fac o hârtie în care am menţionat ce datorii avea clubul faţă de mine. Suma totală, cu tot cu prima, era de 15 mii de euro. Mi-a spus că nu-mi poate da prima, iar eu am înţeles. Aşa că am rămas cu cei 10 mii de euro. Mi-a virat 4500 de euro, iar suma restantă nu am mai văzut-o niciodată.Îmi pare rău că am pierdut un prieten, pe care-l ştiam de la 19 ani”, a explicat Costel Pană la Look Sport.

viewscnt
Articole similare