Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile cutremurătoare ale unui star din Premier League: ”Am fost aproape să renunţ la fotbal. Nu mai aveam niciun ban!”

Dezvăluirile cutremurătoare ale unui star din Premier League: ”Am fost aproape să renunţ la fotbal. Nu mai aveam niciun ban!”

Premier League

Comentarii

Richarlison, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Premier League a făcut câteva declaraţii emoţionante.

Starul de astăzi din Premier League nu a fost mereu atât de cunoscut şi de celebru. Ba chiar, a trecut prin momente extrem de dificile, înainte să ajungă un fotbalist de top din campionatul Angliei. O recunoaşte chiar el: ”Nu am suficiente degete la mână, pentru a număra cluburile care m-au refuzat. Am fost la un pas să renunţ la fotbal. Când am plecat la Belo Horizonte aveam bani doar pentru biletul de dus. Mi-am zis atunci că dacă nu voi reuşi, nu voi avea cum să mă întorc acasă, nu mai aveam niciun ban” a mărturisit Richarlison.

Pe numele său complet, Richarlison de Andrade, atacantul care joacă acum pentru Everton a mai jucat în cariera sa la America Mineiro, Fluminense şi Watford. Are deja 19 selecţii în naţionala Braziliei şi 6 goluri marcate. El a intrat în atenţia marilor cluburi din Anglia, printre care şi Manchester City sau Manchester United.

  • 5.5 milioane de euro câştigă acum Richarlison la Everton
  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Richarlison

Afla mai multe despre: richarlisoneverton 

viewscnt
Articole similare