You are here:

Dezvăluirile lui Andrei Nicolescu: cum s-a accidentat Josue Homawoo: ”Nu a mai ţinut cont de nimic!”

Dezvăluirile lui Andrei Nicolescu: cum s-a accidentat Josue Homawoo: ”Nu a mai ţinut cont de nimic!”

Dinamo București

Comentarii

Josue Homawoo a lipsit o bună perioadă din primul 11 a lui Dinamo.

Cum s-a accidentat Josue Homawoo

Dinamoviştii Josue Homawoo şi Kennedy Boateng au fost titulari în partida pe care selecţionata statului Togo a disputat-o în compania Liberiei vineri, scor 1-1, în preliminariile Cupei Africii. 

Accidentaţi luna trecută la echipa naţională, cei doi fundaşi togolezi de la Dinamo, Kennedy Boateng şi Josue Homawoo, nu au revenit încă pe teren în echipa ”câinilor”.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dat, azi, ”din casă” şi a povestit cum a ajuns Josue Homawoo să stea departe de gazon şi să fie chinuit de o accidentare. 

”La Boateng şi Josue Homawoo au fost probleme legate de naţionale. De exemplu în cazul lui Josue noi ştiam că după etapa a 10-a trebuie să îi dăm o etapă să nu joace, aşa aveam noi programat, dar a plecat la naţională, şi şi-a dorit atât de mult că n-am mai ţinut cont de nimic.

Ei au mers 20 de ore, au făcut antrenament direct. Iar la Josue ştiam că 80/90 se va accidenta, asta era prognoza noastră. Noi trebuia să le dăm drumul de duminica, noi o să fim mai atenţi pe viitor.

Dar Josue chiar şi-a dorit mult să plece, el venea din Liga a 3-a din Franţa şi spera şi a fost foarte greu să îi spui nu te duce, sper să joace în derby”, a povestit Nicolescu la Prima Sport. 

Dacă Boateng s-a aflat la cea de-a opta selecţie în naţionala „vulturilor”, Homawoo a fost convocat în premieră la prima reprezentativă.

Afla mai multe despre: josue homawoodinamoaccidentari 

viewscnt
Articole similare