Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Edi Iordănescu: ”Stanciu mi-a spus că semnează în China şi parcă mi-a dat un ciocan în cap!”

Dezvăluirile lui Edi Iordănescu: ”Stanciu mi-a spus că semnează în China şi parcă mi-a dat un ciocan în cap!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit despre momentul când a aflat că Stanciu a decis să semneze cu o echipă din China.

Nicolae Stanciu a fost primul tricolor ajuns în cantonamentul echipei naţionale pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor.

Mijlocaşul a sosit din China încă de joi şi a efectuat deja două şedinţe de pregătire sub supravegherea preparatorilor fizici Cristian Dragotă şi Miodrag Todorov.

Internaţionalul român se află în perioada de refacere după o accidentare suferită la echipa de club şi va fi supus unor investigaţii suplimentare.

Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022. Selecţionerul a dezvăluit că nu i-a picat chiar bine momentul când a aflat de transferul lui Stanciu. El nu s-a putut baza pe Stanciu până la momentul acestei acţiuni. 

”Stanciu mi-a spus că semnează în China şi parcă mi-a dat un ciocan în cap!”

”E un jucător fără doar şi poate mai vechi, cu experienţă, cu state deja la echipa naţională. Pentru mine trebuie să reprezinte piloni, sunt de neclintit. Criteriile de selecţie rămân aceleaşi: valoare, formă de moment şi, unul la care ţin foarte mult şi îl pun pe aceeaşi poziţie, mentalitate.

Jucătorii vechi trebuie să transmită lucrurile astea, el face parte deja din nucleul important de mult timp. Este o certitudine pentru echipa naţională, este un jucător valoros, ne-a lipsit foarte mult şi mi-am dorit foarte mult să vină.

Parcă de când am venit am adus cu mine şi foarte multă neşansă. Sper să terminăm odată cu această neşansă. Este ca atunci când am semnat. La o zi sau două, s-a accidentat Ianis şi l-am pierdut pe termen foarte lung, ne-a lipsit şi ne lipseşte. Apoi, la o zi sau două distanţă am primit telefon de la Nicu (n.r. – Stanciu) care m-a anunţat că semnează în China şi parcă mi-a dat un ciocan în cap.

Am avut acţiunea din februarie şi am avut două treimi din lot bolnavi şi nu s-au antrenat, n-au făcut parte din procesul de pregătire, i-am luat din camere şi i-am băgat in teren. A trebuit să ne adaptăm la situaţie”, a spus Edi Iordănescu, potrivit AS.ro.

Afla mai multe despre: edi iordănescu-stanciu-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare