Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Florin Bratu despre cum a fost dat afară de Dinamo: ”A fost episodul cu Nistor. Poate a fost lucrătură”

Dezvăluirile lui Florin Bratu despre cum a fost dat afară de Dinamo: ”A fost episodul cu Nistor. Poate a fost lucrătură”
Comentarii

Florin Bratu a făcut câteva dezvăluiri despre cum s-a încheiat de fapt timpul său pe banca tehnică a lui Dinamo.

Florin Bratu a petrecut 24 de meciuri pe banca lui Dinamo, în 2018, şi a fost unul dintre ultimii antrenori care au putut aduce rezultate echipei. Acesta a obţinut o medie de aproape două puncte pe meci în Ştefan cel Mare, însă spre sfârşitul timpului său cu ”câinii”, lucrurile au început să ia o întorsătură neplăcută.

Bratu povesteşte cum un conflict cu Dan Nistor, în legătură cu un transfer la marea rivală FCSB, ar fi destabilizat vestiarul. În plus, fostul atacant din Ştefan cel Mare a recunoscut că şi câteva dintre comentariile sale au înrăutăţit situaţia, deşi acesta crede că erau necesare.

Dezvăluirile lui Florin Bratu despre cum a fost dat afară de Dinamo

”După ce a fost episodul acela cu Nistor. El primise o ofertă de la FCSB, mie mi-a spus că vrea să plece la FCSB. I-am spus că o să vorbesc cu domnul Negoiţă, dar n-a fost lăsat să plece. Trei săptămâni a fost supărat, supărat, nemulţumit în vestiar, a trimis un vibe negativ jucătorilor.

După două meciuri în care n-am câştigat cu Astra şi cu Craiova s-a pus problema schimbării mele. Am avut şi un ultimatum dat de domnul Negoiţă la Iaşi, unde am pierdut 0-1, atunci când Nistor a greşit la gol, când a pierdut mingea. Am pierdut acel meci, după care eu am dat unele declaraţii.

Trebuia să-mi apăr munca. Eu avusesem înainte de meci o discuţie cu Nistor. "Dane, dacă nu poţi să dai maximum, nu eşti concentrat şi te gândeşti la FCSB, mai bine nu te bag". 'Nu, Mister, că sunt bine, vreau să joc'. 'Bine, joci, dar dacă nu câştigăm, domnul Negoiţă a spus că va lua măsuri. Adică o să schimbe antrenorul...'.

E posibil să fi fost o lucrătură, dar nu neapărat voită. A fost o lipsă de implicare sută la sută. A fost o atmosferă nepropice pentru a câştiga. Când eşti nervos, te gândeşti doar la transferuri şi la bani, e complicat să-ţi iasă lucrurile, să ai mintea limpede şi să ai un progres. Nu era un moment în care să schimbi antrenorul.

Eu ştiam ce aveam de făcut ca să se liniştească apele... Eu am dat 200% la Dinamo şi am fost foarte dezamăgit. Am suferit mult! Nu-mi pare rău că am venit la Dinamo. Era unul din visurile mele, îmi pare rău că nu mi-au dat mai mult credit”, a declarat Florin Bratu, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiflorin bratuionuţ negoiţă 

viewscnt
Articole similare