Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Kylian Mbappe! De ce a amânat decizia de a semna cu Real Madrid: ”Faptul că joc împotriva lor în Champions League schimbă multe lucruri!”

Dezvăluirile lui Kylian Mbappe! De ce a amânat decizia de a semna cu Real Madrid: ”Faptul că joc împotriva lor în Champions League schimbă multe lucruri!”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar francezul are cale liberă către Real Madrid, club care îl doreşte de mai multe sezoane.

Săptămâna trecută, presa din Germania a anunţat că atacantul a semnat cu Real Madrid, iar la scurt timp, fratele mai mic al lui Mbbape a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu starul lui PSG în tricoul lui Real Madrid. 

Totuşi, campionul mondial a negat informaţiile că ar fi ajuns la un acord cu madrilenii. Paris Saint-Germain a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa OSC Lille, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Franţei, iar la finalul meciului atacantul francez a fost întrebat dacă a luat vreo decizie în legătură cu viitorul lui. 

Mbappe a susţinut că nu a ajuns la o înţelegere cu Real Madrid şi că se concentrează pentru turul optimilor din Champions League, acolo unde starurile lui PSG vor da piept cu spaniolii. 

 ”Faptul că joc împotriva lor în Champions League schimbă multe lucruri!”

”Nu, nu am luat nicio decizie în legătură cu viitorul meu. Faptul că joc împotriva lui Real Madrid în Champions League schimbă multe lucruri. Chiar dacă sunt liber să fac ce vreau în acest moment, nu mă voi apuca să port discuţii cu adversarul sau să fac altceva de genul. Sunt concentrat să câştig acel meci şi să pot face diferenţa. Abia apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Mbappe, potrivit Marca. 

Afla mai multe despre: psg-real madrid-mbappe 

viewscnt
Articole similare