You are here:

Dezvăluirile lui Vali Gheorghe despre carantină: "Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva"

Dezvăluirile lui Vali Gheorghe despre carantină: "Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva"

FCSB

Comentarii

La două săptămâni de la ultimul meci oficial jucat, FCSB s-a impus cu 2-1 în partida cu FC Argeş. Deşi au fost conduşi de piteşteni, roş-albaştrii au revenit prin golurile marcate de Octavian Popescu şi de Valentin Gheorghe.

"Eu abia ieri (n.r. sâmbătă) am revenit. E o victorie importantă, dar acum trebuie să o luăm de la capăt. Credeţi-mă că a fost foarte greu. Am fost închis in cameră. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Ne aduceau mâncarea in cameră.

Am făcut trei sprinturi si deja mă sufocam. E greu să nu stai cu echipa şi să nu te antrenezi două săptămâni. Mergem mai departe, nu ne mai plângem. Urmează meciul cu Farul, o echipă care joacă un fotbal bun. Dar si noi suntem o echipă bună şi sper să câştigăm" , a spus Valentin Gheorghe.

FCSB - FC Argeş 2-1

FCSB a învins-o, duminică seară, la Buzău, cu scorul de 2-1, pe FC Argeş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat: Oct. Popescu ’68, V. Gheorghe ‘71 / Raynov ‘62

  • FCSB: Vlad – Haruţ (Creţu ’60), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase (Dumiter ‘90+1) – Budescu (V. Gheorghe ’60), Keşeru (Şut ’87), I. Stoica (Oct. Popescu ’60). Antrenor: Edward Iordănescu
  • FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Muşat (Viana ’79) – Meza Colli, Raynov – Işfan , I. Şerban, Latovlevici – Fatai (Dumitraşcu ’79). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare