Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile momentului! Gigi Becali a încercat să îl aducă pe Florin Niţă gratis la FCSB: "Au fost nişte discuţii cu ei!"

Dezvăluirile momentului! Gigi Becali a încercat să îl aducă pe Florin Niţă gratis la FCSB: "Au fost nişte discuţii cu ei!"

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga pe încă 2 ani.

Portarul naţionalei României a dezvăluit că FCSB a încercat să îl aducă înapoi, dar doar dacă era liber de contract. Echipa din Cehia nu a fost de acord, iar în urma evoluţiilor bune pe care le-a avut, lui Niţă i-a fost prelungit contractul. 

"Au fost nişte discuţii cu FCSB, dar nu atât de avansate cum s-a scris sau cum s-a crezut. Nu s-a ajuns la niciun acord, pentru ca cei de aici mi-au spus clar că nu îmi vor da drumul să plec. Din momentul acela, şi eu am lasat-o aşa, nu am mai insistat. Voia lui Dumnezeu a fost ca eu să semnez prelungirea cu Sparta. Cred că a fost o alegere bună", a spus Nita pentru Fanatik.

Totuşi, portarul în vârstă de 33 de ani nu exclude o revenire la FCSB atunci când îşi va încheia contractul din Cehia. Portarul a dezvăluit ca a avut ofertă şi de la CFR, dar nu a dorit să meargă în Gruia. 

"Vedem ce ne rezervă viaţa. Nu ştim astăzi ce facem maine, dar peste doi sau trei ani. Nu ştiu ce să spun acum. Îmi doresc să am o viaţă sportivă cat mai lungă, mă rog la Dumnezeu sa fiu sănătos, să nu am accidentari. În rest, dacă o să rămân la fel de serios şi o să-mi văd de treabă, cred că o să mai joc mult timp de acum încolo.

"Nu a fost nimic oficial, Alex Chipciu m-a întrebat ce am de gand şi i-am zis să mai asteptăm puţin. Alex e prietenul meu, vorbim tot timpul, aşa cum discut şi cu Vatajelu, care a fost la Sparta, dar şi cu Stanciu, care acum e la Slavia", a spus Florin Niţă. 

 

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare