Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Di Maria, forţat să plece de la PSG: "Fotbalul este foarte ciudat... Sunt fericit aici, dar clubul are nevoie de bani"

Di Maria, forţat să plece de la PSG: "Fotbalul este foarte ciudat...  Sunt fericit aici, dar clubul are nevoie de bani"

PSG

Comentarii

Angel Di Maria lasă de înţeles că ar putea părăsi clubul din capitala Franţei la sfârşitul acestui sezon, cu toate că argentinianul susţine că se simte foarte bine la PSG.

Într-un interviu acordat publicaţiei France Football, citat de Mediafax, fostul jucător de la Real Madrid a spus că a fost la un pas să semneze cu FC Barcelona.

"Nu ştiu dacă va fi ultimul meu sezon la PSG. Fotbalul este foarte ciudat... Sunt fericit aici, dar clubul are nevoie de bani pentru transferuri şi va trebui să vândă alţi fotbalişti. Am fost foarte dezamăgit că nu am mai fost titular", a spus mijlocaşul de 30 de ani.

Di Maria a dezvăluit că putea ajunge la Barcelona, unde putea să fie coleg cu Leo Messi, conaţionalul său, dar a negat că acesta ar fi încercat să-l convingă să vină pe Camp Nou.

"Mai multe echipe se interesau de mine, printre care şi Barcelona. Messi nu a încercat să mă convingă să semnez cu gruparea catalană, cum s-a speculat. PSG a analizat ofertele, dar la final le-a refuzat. Nu s-a oferit suficient", a mai punctat Di Maria.

Argentinianul îmbracă tricoul lui PSG din vara anului 2015. Atunci, a fost transferat de la Manchester United contra sumei de 63 de milioane de euro. În acest sezon, Di Maria a evoluat în 42 de meciuri în toate competiţiile pentru PSG, timp în care a înscris de 21 de ori şi a oferit 15 pase decisive.

Afla mai multe despre: di mariaplecaretransferpsgfranta 

viewscnt
Articole similare