Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diana Şucu a ”dat din casă”. Cât de afectat a fost Dan Şucu după prăbuşirea Rapidului + Ce înţelegere au făcut cei doi

Diana Şucu a ”dat din casă”. Cât de afectat a fost Dan Şucu după prăbuşirea Rapidului + Ce înţelegere au făcut cei doi

Rapid

Comentarii

Dan Şucu şi soţia sa, Diana, sunt împreună de mai bine de 16 ani.

Rapid s-a prăbuşit după ultimele rezultate din Superligă, motiv pentru care s-a vorbit chiar şi despre demisia lui Cristiano Bergodi. 

Diana Şucu ”a dat din casă” după ce Rapidul s-a prăbuşit 

Rapid trece printr-o situaţie dificilă, înrăutăţită şi mai tare după eşecul cu CFR Cluj, scor 1-4, din etapa a treia a play-off-ului SuperLigii.

Dan Şucu este acţionarul majoritar al Rapidului şi e nelipsit la meciurile giuleştenilor. Aproape de fiecare dată, la partidele de ”acasă”, omul de afaceri este însoţit de soţia sa Diana Şucu.

Azi, Diana Şucu a vorbit despre dezamăgirea care pluteşte în Giuleşti după ultimele rezultate, dar şi despre convenţia pe care a făcut-o cu finanţatorul de la Rapid.

”(n.r. Cum aţi trăit ultimele meciuri cu Rapidul?) Cu dezamagire , la fiecare meci pe stadion la Giuleşti. Cu dezamagire. Am fost foarte supăraţi.

(n.r. Soţul dumneavoastra a fost afectat?) Absolut. Este foarte supărat. Din principiu: atunci cand tu ştii că poţi să faci .... când faci absolut totul şi nu ţi se întorc rezultatele şi eforturile! Normal că esti amărăt.
 
(n.r. Regretă că a intrat în fotbal?) El nu regretă niciodată ceea ce face
 
 În general asta este rolul nostru al femeilor şi al mamelor, în general, să ne încurajăm soţii , să ne încurajăm baieţii, copii.
 
El mi-a promis că nu o să se supere atât de tare încât să nu poată să zâmbească. Atunci cand a intrat în fotbal asta a fost o convenţie între noi. Să nu se supere atât de tare încât să se imbolnăvească pentru ca nu asta este ideea”, a dezvăluit Diana Şucu.

Afla mai multe despre: dan şucurapiddana şucu 

viewscnt
Articole similare