You are here:

Dică a confirmat interesul FCSB pentru unul din cei mai în formă jucători din Liga 1: "Da, e posibil să ajungă la noi dacă va continua aşa!"

Dică a confirmat interesul FCSB pentru unul din cei mai în formă jucători din Liga 1: "Da, e posibil să ajungă la noi dacă va continua aşa!"

Superliga

Comentarii

Gaz Metan - FCSB se joacă duminică seara, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Cu doar patru puncte strânse în primele trei etape, FCSB merge pe terenul liderului şi speră să revină cu o victorie la Bucureşti.

Roş-albaştrii sunt însă conştienţi că nu vor avea o misiune uşoară şi vor avea în faţă probabil cel mai în formă jucător al momentului din Liga 1: portughezul Carlos Fortes, care a reuşit trei goluri în primele trei etape.

Tehnicianul Nicolae Dică a confirmat în premieră interesul vicecampioanei pentru atacantul Gazului, însă a lăsat să se înţeleagă că despre un transfer se poate discuta abia din iarnă, în condiţiile în care FCSB tocmai l-a transferat pe Rusesc.

"Întâlnim o echipă care a început foarte bine campionatul. Echipa de pe primul loc. Trebuie să primiv meciul cu mare încredere, să fim conectaţi la această partidă. Pentru că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă.

Eu nu mă gândeam că cei de la Mediaş vor fi pe primul loc după trei etape, dar e doar începutul de campionat. Au început bine, dar noi trebuie să câştigăm pentru a ajunge cât mai repede pe primul loc deoarece ăsta e obiectivul nostru principal: câştigarea campionatului.

Am spus că îmi doresc un fundaş central şi sper să-l aducem cât mai repede.

Fortes e un jucător care a venit în această vară la Mediaş. A avut un început bun de campionat. Noi am reuşit să aducem un atacant, pe Rusescu, , dar dacă el va evolua bine în continuare e posibil să ajungă la Steaua! Orice jucător valoros poate să ajungă la Steaua
", a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare